Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Renate Weber, fostă președintă a Fundației pentru o Societate Deschisă, este noul Avocat al Poporului

Renate Weber a fost aleasă, miercuri, noul Avocat al Poporului cu 209 voturi „pentru” în plenul reunit, al Camerei Deputaților și al Senatului. Votul a fost secret, cu buletine. 

Parlamentul s-a reunit miercuri, în ședință comună pentru alegerea unui nou Avocat al Poporului, după ce mandatul lui Victor Ciorbea a încetat. Propunerile au fost Renate Weber din partea PSD – ALDE, Peter Eckstein-Kovacs, susținut de opoziție (PNL, USR și UDMR) și Cătălin Voinea Mic, din partea PMP.
Weber a fost președintele Centrului de Resurse Juridice, iar în decembrie 2004 a fost numită consilier prezidențial în prima echipă a președintelui Traian Băsescu. În 2005, a demisionat invocând motive de sănătate. 
Imagini pentru renate weber soros
A fost președintele Centrului de Resurse Juridice, iar în decembrie 2004 a fost numită consilier prezidențial în prima echipă a președintelui Traian Băsescu. În 2005, demisionează invocând motive de sănătate. De asemenea, a fost președinte al Consiliului Național al Fundației pentru o Societate Deschisă – România, a miliardarului George Soros, între anii 1998-2005, 2006-2007.
În septembrie 2007, Renate Weber s-a înscris în PNL. Renate Weber a ajuns de trei ori europarlamentar pe listele PNL, însa a fost exclusă din partid, în 2015, alături de Norica Nicolai, după ce ambele s-au afiliat grupului ALDE din Parlamentul European.
Imagini pentru renate weber soros
sursa: ActiveNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41119

Postat de pe 27 iun. 2019. Catalogat ca Politică. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Renate Weber, fostă președintă a Fundației pentru o Societate Deschisă, este noul Avocat al Poporului”

 1. Actualmente in tara se petrec evenimente social politice exact ca pe vremea Anei pauker,adica pe vremea cand jidanii au intrat,cu emfaza,pe tancurile rusilor,luate sub”obladuirea jidanilor sovietici si armata rusa a fost transformata in mod fortat si inca cu ce forta/(La revolutia din octombrie 1917,au fost ucisi peste 60 de milioane,ati auzit bine 60,000 000 de rusi patrioti care-si iubeau tara.)Aceasta renate w.. nu este altceva decat o mladita de streang aruncata pe gatul Romaniei.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php