Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

„Eid Mubarak” ne spun şturlubaticii de la USR Tineret! Pe tobogan către marea globalizare!

…Ussr își văd în continuare de treabă, ba lovind intens cu toporul la temelia familiei tradiționale, ba promovând agresiv ideologii totalitare, multiculturalismul samavolnic și propaganda pro imigrație ilegală.

Ce urmează după alegerile fraudate? „Eid Mubarak” ne spun şturlubaticii de la USR Tineret! Pe tobogan către marea globalizare!

Ce credeți că au mai făcut ăștia micii de la Ussr? Deși oficial ne cântă triluri bejboznice împotriva religiei și a “fanatismului religios”, mai ales când e vorba de ortodoxie, religia majorității românilor, totuși se comportă complet diferit când pe agenda lor li se pune pe tapet sarcina promovării unor … alternative religioase.

USR Tineret susține libertatea religioasă în România și de aceea vrem să urăm „Eid Mubarak” tuturor celor care țin la această sărbătoare. „Eid Mubarak” înseamnă „Sărbători fericite” și este o urare transmisă la sfârșit de Ramadan (Postul islamic). “, au scris ăia micii de la Ussr Tineret

 

 

sursa: Glasul

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=40661

Postat de pe 7 iun. 2019. Catalogat ca Politică. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php