Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Mihail Neamțu acuză: USR/PLUS susține migrația necontrolată, este tolerant cu islamul și va abandona Basarabia în ghearele Rusiei.

Mihail Neamțu, membru PNL, spune că Alianța USR-PLUS susține politicile care doresc migrație necontrolată, toleranță față de islam și că vor lăsa Basarabia să cadă în mâinile Rusiei.
Imagini pentru usr plus marx engels
În replică, Andrei Caramitru, fost consilier personal al lui Dan Barna, a răspuns că „este mai manipulator și mai josnic decât ce a spus Dragnea în ultimii 2 ani”.
Sper că e clar pentru toată lumea : – Alianța 2020 (USR/ Plus ) susține la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migrație necontrolată , porți deschise pentru populațiile africane, toleranță față de Islamul politic, secularism agresiv și globalism fără frontiere. Pentru că nu le pasă de creștinism , patriotism și istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia în ghearele Rusiei. – PNL apară liberalismul economic și ordinea morală de inspirație iudeo- creștină . Dreapta susține reforma Statului , inițiativa privată , familia și libertatea de conștiință ( inclusiv dreptul cetățenilor de-a iniția referendumuri). Fără o renaștere demografică , România n-are viitor. Să nu ziceți că nu v-am spus. O Duminică frumoasă !”

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=40593

Postat de pe 4 iun. 2019. Catalogat ca Politică. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php