Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Polonezii au ieșit în stradă pentru ieșirea țării din UE

Mii de polonezi au protestat joi pe străzile din Varșovia, în semn de protest față de apartenența Poloniei la UE și pentru a cere suveranitate în fața Bruxelles-ului, scrie express.co.uk

Demonstrația a avut loc în ziua în care Polonia marca a 15-a aniversare a aderării țării la blocul comunitar. În imaginile video apar bannere anti UE și steagurile Poloniei fluturate de manifrestanți în timpul unui marș spre birourile Comisiei Europene din centrul orașului. Un protestatar a declarat: „UE este din ce în ce mai centralizată politic. Deci, avem o politică externă comună, există o discuție despre o armată comună. În prezent apar tot mai multe legi, iar facturile nu sunt prezentate la Varșovia, ci la Bruxelles. Credem că valorile noastre tradiționale – familia, proprietatea, valorile catolice sunt amenințate de comisarii europeni liberali”….
…Marșul polonezilor a avut loc la mai puțin de o lună după ce Comisia Europeană a lansat o nouă acțiune împotriva Varșoviei în legătură cu reforma sistemului judiciar.
sursa: NapocaNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=40009

Postat de pe 7 mai 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

4 comentarii for “Polonezii au ieșit în stradă pentru ieșirea țării din UE”

 1. Cinste lor.Poporul polonez este o creatie a amestecului sau imbinarii a peste 80% triburi sau comunitati tracice(volohi,),adica romanesti si cam 20% slavi veniti in jurul secolului IX in Europa.Spiritul razboinic al slavilor s-a amestecat cu spiritul echilibrat al tracilor de unde s-a nascut popoprul polonez.La fel s-a intamplat in Ungaria,in Ceho-Slovacia,in Ucraina sintetica ca stat dar adevarata ca locuitori,darzi si inca neintelesi,a unui teritoriu neasezat intre datinile unor granite adevarate,Bulgaria,Tarile foste Yugoslave,Fac aceasta afirmatie a amestecului elentului traco-get cu cel slav in proportiile amintite deoarece cand au venit slavii atunci in vestul si sudul viitoarei Europe n-au golit Asia de populatie slava.Slavii au avenit in grupuri de jaf neorganizati,au fost putini dar vazind bogatia celor jefuiti n-au mi plecat inapoi..Popoarele asa zise slave din Europa reprezinta mai mult de jumatatea populatiei Europene.Doar n-au venit toti slavii din stepele rusesti,ca nu mai ramanea nici-o suflare pentru poporul rus.

 2. ANTIPUTIN

  UU UGER DE MOSCOVA ALES
  CERNEALA TI’E DIN SANGE SI’N FES
  PORTI TOATA URA SLAVA SI’ADES
  UU RLI A MOARTE CA DEMONUL HADES

 3. Munca mintii,care naste genii dintre oameni suri
  Face-n lume a cunoaste negre limbi in albe guri.

 4. ANTIPUTIN

  Limbi rosii kremlinul are
  La ei si peste hotare
  Propaganda si teroare
  Prada, robi, exterminare !

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php