Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Explozia năucitoare a Brexit Party

Brexit Party, noua formațiune a lui Nigel Farage, abia lansată luna trecută își continuă ascensiunea aiuritoare în sondajele pentru europarlamentare.

Înființat cu numai două săptămâni în urmă cu scopul declarat de a pune în aplicare voința britanicilor de a ieși din UE, Brexit Party a ajuns deja prima formațiune politică din țară, dominând cu autoritate sondajele, cu mult în fața Conservatorilor și Laburiștilor.

Astfel, partidul lui Nigel Farage a ajuns la cota 30% în intențiile de vot pentru alegerile europarlamentare, urmat la mare distanță de Laburiști (21%) și Conservatori (13%), potrivit unui sondaj YouGov de joi.

Mânia britanicilor pentru faptul că voința lor, exprimată la referendumul din 2016, de a ieși din UE, este călcată în picioare, lovește nimicitor cele două principale (până mai ieri) partide din Regat.

Acest lucru a fost evident și în alegerile locale desfășutare joi (la care Brexit Party nu a participat).

Din rezultatele preliminare, Conservatorii au pierdut aproape 450 de locuri de consilieri și 18 consilii locale, iar Laburiștii au pierdut 80 de locuri.

Brandon Lewis, președintele Partidului Conservator, a declarat că alegătorii au arătat cu claritate formațiunii sale că „s-au săturat” de tergiversarea Brexitului și că „doresc să îl facem”…

 

sursa: Evz.ro

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=40006

Postat de pe 7 mai 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php