POLITICALLY INCORRECT! Milițiile SHARIA dau tonul în modă la Viena. Fetele din Austria, „forțate” să poarte vălul islamic!

2 475

Sunt zeci de știri, zi de zi, pe care presa internațională mainstream evită să le aducă la cunoștința publicului ca să nu tulbure „pacea” dintre nativi și imigranți, dar mai ales ca să nu supere patronatul.

Există însă și oameni care-și asumă orice risc ca să poată spune adevărul. Invitat la postul de televiziune OE 24, medicul Marcus Franz, fost parlamentar conservator, a declarat că autoritățile au scăpat situația de sub control în zonele în care imigranții au devenit majoritari.

Fetele din aceste zone au început să poarte vălul Islamic când ies pe stradă pentru a nu fi hărțuite. „Eu însumi știu tați care, atunci când știu că fetele lor se vor întoarce târziu din oraș, le dau vălurile respective (hijabs), ca să nu poată fi recunoscute.

Să nu se știe că sunt austrice.

” Medicul spune că aceasta este situația în districtul 15 din Viena, „fetele și femeile se tem, pur și simplu”. Deși nici în Austria, nici în Germania nu există încă așa-zisele „no-go zones” care au împânzit țări precum Franța sau Suedia, procesul este în plină desfășurare. Încet- încet, populația băștinașă este forțată să se supună regulilor stabilite de cei mai fundamentaliști dintre nou-veniți. Și nu e vorba numai despre faptul că fetele și femeile se tem să nu fie hărțuite sau atacate.

Profitând de faptul că autoritățile statului fac un pas înapoi, pentru a nu da naștere unor conflicte cu imigranții, milițiile sharia iau în stăpânire cartierele. Fetele sunt sfătuite să se „îmbrace decent”, mai precis li se interzice să poarte orice fel de fuste, în timp ce bărbații sunt avertizați să nu mai bea în public.

De altfel, reprezentanții statului par de acord cu impunerea unei morale de tip „sharia”. Este surpriza pe care a avut-o o mamă din Germania, care s-a dus să se plângă că fiica ei este hărțuită de colegele nou-venite pe motiv că e blondă, are un nume iudeo-creștin și nu poartă hijab.După cum relatează ziarul Bild, una dintre puținele publicații care îndrăznesc să vorbească în Germania despre astfel de cazuri, directorul a refuzat să ia orice fel de măsuri. Mai mult, i-a dat mamei un sfat: „Fiica dumneavoastră nu trebuie să spună că e nemțoaică. În afara de asta, i-ați putea cumpăra un hijab!”

                                                                                                                                                                                        sursa :Evenimentul Zilei 
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php