Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

POLITICALLY INCORRECT! Milițiile SHARIA dau tonul în modă la Viena. Fetele din Austria, „forțate” să poarte vălul islamic!

Sunt zeci de știri, zi de zi, pe care presa internațională mainstream evită să le aducă la cunoștința publicului ca să nu tulbure „pacea” dintre nativi și imigranți, dar mai ales ca să nu supere patronatul.

Există însă și oameni care-și asumă orice risc ca să poată spune adevărul. Invitat la postul de televiziune OE 24, medicul Marcus Franz, fost parlamentar conservator, a declarat că autoritățile au scăpat situația de sub control în zonele în care imigranții au devenit majoritari.

Fetele din aceste zone au început să poarte vălul Islamic când ies pe stradă pentru a nu fi hărțuite. „Eu însumi știu tați care, atunci când știu că fetele lor se vor întoarce târziu din oraș, le dau vălurile respective (hijabs), ca să nu poată fi recunoscute.

Să nu se știe că sunt austrice.

” Medicul spune că aceasta este situația în districtul 15 din Viena, „fetele și femeile se tem, pur și simplu”. Deși nici în Austria, nici în Germania nu există încă așa-zisele „no-go zones” care au împânzit țări precum Franța sau Suedia, procesul este în plină desfășurare. Încet- încet, populația băștinașă este forțată să se supună regulilor stabilite de cei mai fundamentaliști dintre nou-veniți. Și nu e vorba numai despre faptul că fetele și femeile se tem să nu fie hărțuite sau atacate.

Profitând de faptul că autoritățile statului fac un pas înapoi, pentru a nu da naștere unor conflicte cu imigranții, milițiile sharia iau în stăpânire cartierele. Fetele sunt sfătuite să se „îmbrace decent”, mai precis li se interzice să poarte orice fel de fuste, în timp ce bărbații sunt avertizați să nu mai bea în public.

De altfel, reprezentanții statului par de acord cu impunerea unei morale de tip „sharia”. Este surpriza pe care a avut-o o mamă din Germania, care s-a dus să se plângă că fiica ei este hărțuită de colegele nou-venite pe motiv că e blondă, are un nume iudeo-creștin și nu poartă hijab.După cum relatează ziarul Bild, una dintre puținele publicații care îndrăznesc să vorbească în Germania despre astfel de cazuri, directorul a refuzat să ia orice fel de măsuri. Mai mult, i-a dat mamei un sfat: „Fiica dumneavoastră nu trebuie să spună că e nemțoaică. În afara de asta, i-ați putea cumpăra un hijab!”

                                                                                                                                                                                        sursa :Evenimentul Zilei 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=38407

Postat de pe 15 feb. 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “POLITICALLY INCORRECT! Milițiile SHARIA dau tonul în modă la Viena. Fetele din Austria, „forțate” să poarte vălul islamic!”

 1. Ionut Moraru

  Daca traia Hitler lumea era mai buna. Mai ales in Austria.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php