Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Un actor îi mulțumește necuratului pentru câștigarea Globului de Aur

Actorul Christian Bale a avut un discurs ciudat după ce a aflat că a câştigat.

El a fost premiat la Globurile de Aur 2019 pentru rolul din ”Vice”, unde l-a interpretat pe politicianul Dick Cheney. Christian Bale a vorbit apoi despre satana şi a încheiat mulţumindu-i soţiei lui.

„Mulțumesc, satana, pentru că mi-ai dat inspirație să joc acest rol…Ea (n.r. soţia lui) știe ce prostii pot să scot pe gură uneori. Pot să distrug perfect un film bun și o carieră cu un singur discurs. Așa că mulțumesc pentru acest sfat, dragostea mea”, a declarat Christian Bale la Globurile de Aur 2019

Reacția membrilor cultului satanist a venit imediat printr-o postare pe Twitter: „Pentru noi, satana este un simbol al mândriei, libertății și individualismului, care ne servește cas o proiecție metaforică a întregului nostru potențial. Și cum talentul domnului Bale l-a ajutat să câștige premiul, acest lucru se potrivește. Trăiască Christian (n.r. creștin) Trăiască satana!

 

 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=37838

Postat de pe 10 ian. 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Un actor îi mulțumește necuratului pentru câștigarea Globului de Aur”

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php