Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

„Popularitatea lui Emanuel Macron și a Angelei Merkel scade din pricina politicilor cu privire la imigrare”

„Statele naționale trebuie să fie pregătite să renunțe la suveranitatea lor”, a spus Angela Merkel miercurea trecută, la un eveniment al Fundației Konrad Adenauer.

 „Desigur, într-o manieră organizată”. Afirmația Angelei Merkel a venit după o serie de declarație asemănătoare ale președintelui francez, Emanuel Macron, care a spus că „naționalismul înseamnă trădare” și că statele membre ale EU trebuie să-și predea suveranitatea în mâinile Bruxelles-ului în chestiuni care țin de „politică externă, migrație și dezvoltare” și să renunțe la „o parte mai mare a bugetelor naționale și chiar a resurselor fiscale”. Aceste declarații i-au redus și mai mult popularitatea lui Emanuel Macron în Franța – care acum se confruntă cu revolte la scară națională. Un sondaj din vara acestui an arată că 80% dintre germani sunt nemulțumiți de coaliția de guvernare a Angelei Merkel și că se opun politicilor cu privire la imigrare ale cancelarului german.”

 

de Cătălin Sturza Facebook

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=37334

Postat de pe 5 dec. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “„Popularitatea lui Emanuel Macron și a Angelei Merkel scade din pricina politicilor cu privire la imigrare””

 1. Ionut Moraru

  Statele nationale sunt pregatite de fapt sa te arunce pe tine Rebbekah Dorothea Kasner (travestita in Merkel) fosta lucratoare STASI si sef tineretul DDR si pe sorosistul Macron la groapa cu cacat a istoriei.
  Si chiar asta fac oamenii in Franta, trag apa dupa Macron, un adevarat Ciolas francez, tara in care un cetatean cu salariul mediu a inceput sa nu se poata descurca cat un roman cu salariu mediu. „Hai in Franta sa muncim! Hai in Grecia sa muncim! Hai in Germania sa muncim!” Pe bune??? La muritorii aia de foame?? Propaganda proasta ptr sclavetii nomazi care se duc sa manance macaroane si o juma’ de sandwich pe zi, se pozeaza langa masinile scumpe ale bancherilor si le spun celor de acasa cat de „fericiti” sunt si cat de bine o duc.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php