Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Administraţia Trump, revenire la firesc: identitatea sexuală va fi definită de organele sexuale de la naștere

Administrația Trump încearcă să realizeze politici în sprijinul familiei naturale și să recupereze ceea ce s-a pierdut prin dictatura ideologiei de gen. Departamentul de Sănătate al SUA a transmis Departamentelor de Educație, Justiție și Muncă solicitarea de a adopta definiția identității sexuale care ține cont de organele sexuale existente la naștere:

Sexul se referă la statutul unui individ ca fiind masculin sau feminin potrivit trăsăturilor biologice imuabile identificate la naștere sau înainte de naștere. Sexul indicat pe certificatul de naștere al unui individ trebuie să constituie proba definitivă a sexului unei persoane, mai puțin în cazul în care a fost infirmat prin probe genetice viabile”.

De asemenea, administrația Trump își propune să remedieze problema toaletelor din școli, care provoacă tot mai multe abuzuri. „Legea toaletelor” prevede că elevii și copiii pot folosi toaletele destinate celor de sex opus fără acordul acestora sau fără acordul părinților dacă se identifică prin alt sex decât cel biologic.

Sursă: LifeSiteNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=37105

Postat de pe 16 nov. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php