Donald Trump, mesaj de Ziua Națională a Victimelor Comunismului: Onorăm azi amintirea celor peste 100 de milioane de oameni care au fost uciși și persecutați de regimurile comuniste. Comunismul anulează drepturile omului

3 429
Într-un mesaj adresat cu ocazia celei de a doua ediții a Zilei Naționale a Victimelor Comunismului, președintele S.U.A., Donald Trump, a onorat memoria celor peste 100 de milioane de oameni care au fost uciși sau persecutați de regimurile comuniste totalitare.

Anul trecut, pe 7 noiembrie, președintele Trump a decis ca, la împlinirea a 100 de ani de la Revoluția bolșevică din Octombrie din Rusia, data de 7 noiembrie să fie declarată Ziua Victimelor Comunismului.
Casa Albă a publicat pe site mesajul transmis de președintele american cu ocazia acestei zile:
„De Ziua Națională a Victimelor Comunismului, onorăm amintirea a  celor peste 100 de milioane de oameni care au fost uciși și persecutați de regimurile comuniste totalitare. De asemenea, reafirmăm sprijinul nostru ferm față de cei care se  luptă pentru pace, prosperitate și libertate în întreaga lume.
De la Revoluția bolșevică din 1917 din Rusia, am fost martorii efectelor ideologiei tiranice a  comunismului – suferință, represiune și moarte. Comunismul anulează drepturile omului inerente bunăstării, ducând la exterminarea libertății religioase, a proprietății private, a libertății de exprimare și, adesea, a vieții.
Aceste orori i-au inclus pe ucrainenii înfometați în mod voit în  Holodomor , pe rușii epurați în Marea Teroare, pe cambodgienii uciși în masă și pe berlinezii împușcați în timp ce își căutau libertatea. Victimele acestor și multe alte atrocități sunt o mărturie tăcută a faptului incontestabil că comunismul și urmările lui vor fi pentru totdeauna distructive pentru spiritul uman și prosperitatea omenirii.
Astăzi, ne amintim de toți cei cărora li s-au negat marile binecuvântări ale vieții, libertății și fericirii în regimurile opresive comuniste. Împreună, deplângem pierderile insuportabile pe care atât de mulți le-au suferit în timpul comunismului și ne reînnoim angajamentul de a continua să susținem cauza libertății și oportunității pentru toți.
3 Comments
  1. CALIN EUGEN says

    Jos comunismul,jos in fundul iadului!

  2. IO...gerules says

    Ar fi trebuit sa se aminteasca barem cine erau comunistii aia,ce natie era predominanta in asa zisa Marea Rev.din Oct.,care n-a fost decat o continuare a Rev.Franceze din 1789,ambele lovituri de stat,asisderea ca si asa zisa Rev. a romanilor din dec.1989,lovituri de stat efectuate de o organizatie bine coordonata in maleficul ei fond.
    .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php