„Stângiștii vor să ne distrugă societatea, cultura, viitorul”

1 386

Potrivit Breitbart News, Cetățenii pentru republică (comitetul de acțiune al fostului președinte american Ronald Reagan) au publicat un videoclip apel, înaintea alegerilor americane de mijloc de mandat pentru Congres și Senat din 6 noiembrie, în care îi înfățișează pe democrați ca partid aliat cu anarhiștii Antifa, Black Lives Matter și alte organizații, activiști și campanii de extremă stânga.

Videoclipul include secvențe cu activiștii și protestatarii de extremă stânga ținând în mâini inscripții ca: „DEVENIȚI NEGUVERNABILI”, „ACESTA ESTE RĂZBOI”, „NAȚIUNI FĂRĂ GRANIȚE”, „TOȚI EROII MEI UCID POLIȚIȘTI”, „AMERICA NU A FOST NICIODATĂ MĂREAȚĂ”.

Imagine similară

De asemenea videoclipul conține și secvențe în care se pot vedea extremiști de stânga mascați dând foc unui banner inscripționat cu „LIBERĂ EXPRIMARE” și arzând steagul american.

Alte imagini sunt de la înmormântarea unui polițist ucis la datorie, precum și imagini cu suporteri răniți ai președintelui Trump atacați de stângiști și cu vehicule ale forțelor de ordine vandalizate și arse în Baltimore…

Imagine similară

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Ana Pauker si cu Dej baga spaima in „burgheji”!!!
    Reloaded. Deja-vu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php