Proteste în oraşul german Köthen după moartea unui tânăr de 22 de ani ucis de doi afghani

0 346

Cetăţenii din oraşul german Köthen au protestat duminică după ce un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit într-o altercaţie cu doi cetăţeni afgani, care au fost ulterior arestaţi pentru uciderea acestuia, relatează BBC.

 

Cetăţenii din Köthen au protestat pe străzile oraşului şi au aprins lumânări în semn de omagiu pentru victimă.

Autorităţile s-au mobilizat pentru prevenirea violenţei în cadrul protestelor de duminică. Primarul le-a cerut localnicilor să rămână în case.

Cetăţeanul german de 22 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce s-a implicat într-o ceartă dintre trei cetăţeni afgani.

În urma examinării, medicii au declarat că moartea germanului nu a survenit în urma rănilor din altercaţie, ci în urma unei probleme pe care tânărul o avea la inimă.

Incidentul vine la puţin timp după ce un alt cetăţean german a fost ucis în urma unei altercaţii cu doi solicitanţi de azil, în data de 26 august, în oraşul german Chemnitz, situat la aproximativ 160 de kilometri de Köthen.

 

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php