Canada declară RĂZBOI CREȘTINILOR

7 622
Premierul canadian Justin Trudeau a declarat cu ocazia unei conferințe de presă înainte de Parada Gay de la Montreal din august, că nu mai este suficientă „toleranța” față de homosexualitate: canadienii trebuie să „accepte” homosexualitatea, relatează Evenimentul Zilei. „Putem să încetăm odată să mai vorbim despre toleranță? Trebuie să vorbim despre acceptare”, a declarat Trudeau. Șeful guvernului nu le-a răspuns, însă, ziariștilor care i-au cerut să explice ce efecte va avea declarația sa pentru milioanele de canadieni a căror religie îi învață că homosexualitatea este un păcat.

În schimb, Eleanore Catenaro, atașată de presă la cabinetul lui Trudeau, a emis un scurt comunicat electronic: „Prim-ministru și guvernul nostru sunt hotărâți să promoveze egalitatea și vor apăra întotdeauna drepturile comunității LGBTQ2”.
Citat de Life Site News, politologul John Fonseca a declarat că insistența acum fățișă a premierului în favoarea „acceptării” homosexualității” înseamnă „că masca a fost dată definitiv jos de pe agenda LGBT, care a devenit și agenda Partidului Liberal. (…) Toleranța nu a fost niciodată un scop. Ea a avut menirea de a forța creștinii să accepte lucruri despre care ei cred că sunt păcate. Nu îți place doctoria, dar te forțează să o înghiți.”
Fonseca a mai spus că ținta lui Trudeau este de a incrimina penal exprimarea publică a învățăturii creștine: „Justin Trudeau are intenția de a incrimina penal credințele creștine privind homosexualitatea. Am văzut asta la programul de locuri de muncă estival.”
În cadrul programului Canada Summer Jobs, 1559 de aplicații ale unor companii care solicitau să primească bani de la stat pentru angajarea de studenți au fost respinse, din cauză că au refuzat să se arate de acord cu avorturile sau cu drepturile homosexualilor.
7 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Devine realitate bancul cu batranul care intrebat la aeroport de ce emigreaza la varsta lui, spune: „Pe vremea lui Ceausescu era interzisa homosexualitatea, dupa ’90 este tolerata homosexualitatea si acum emigrez pana nu devine obligatorie!”.

 2. Ionut Moraru says

  Devine realitate bancul cu batranul care intrebat la aeroport de ce emigreaza la varsta lui, spune: „Pe vremea lui Ceausescu era interzisa homosexualitatea, dupa ’90 este tolerata homosexualitatea si acum emigrez pana nu devine obligatorie!”.

 3. CALIN EUGEN says

  In numele ”libertatii” sa toleram si nudismul pe strazi si bulevarde! Poate credeti ca e gluma…

 4. ANTIPUTIN says

  Morare, stii ca idolul tău, Putin, este homosexual. Si asta nu este gluma, e realitatea. Din cauza asta, tarul finanteaza din greu lobbyurile gay occidentale. Isi atinge astfel tinta principala :scarbirea opiniei publice europene, manipuland’o pentru a o dezbina si indeparta de Europa.
  Batranul continent ramane leaganul civilizatii crestine.
  Crestinii nu ar trebui sa uite, in primul rand, pacatul de moarte al pruncuciderii!

 5. Ionut Moraru says

  Draga ANTIPUTIN povrstile tale de adormit copii idioti poate le mai pot crede aia care urla in Piata Victoriei….

 6. Ionut Moraru says

  NU trebuie ca Putin sa finantze ceva in Europa ca sa te scarbesti de ceea ce se cheama UE. Trebuie doar sa deschizi ochii.

 7. Marian Costache says

  În ianuarie anul viitor voi avea 25 de ani de când tràiesc în Canada, la Montréal.
  Pe acest prim-ministru l-am considerat si-l consider un adevàrat clown de circ.
  Întreaga propagandà LGBT, fie în Canada, fie în Romania, si oriunde în lume, face parte dintr-un program mondial anticrestin.
  Dacà la ora actualà bisericile catolice din Canada sunt aproape goale si se închid una dupà una, nu este doar vina LGBT-ului. NU.
  Dupà umila mea pàrere, vina o au în special sefii bisericii si laicii care nu au stiut si nu stiu sà-si apere biserica.
  De aceea, vorba proverbului : omul inteligent învatà din gresile altuia, iar idiotul nu învatà nici din greselile sale, noi ar trebui sà învàtàm din greselile catolicilor si sà punem mai multà presiune pe preotii, episcopii si patriathii nostri. Iar ei, la rândul lor, sà aibà curaj si sà sà se opunà anumitor abuzuri si obràznicii.
  Doamne’ajutà !
  Marian Costache
  Montréal, Canada

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php