Traficul pentru Infowars.com explodează după ce Silicon Valley include pe lista sa neagră site-ul lui Alex Jones

0 466

Operaţiunea coordonată de Silicon Valley de a şterge tot conţinutul postat de website-ul Infowars pe reţelele de socializare a avut un rezultat neaşteptat: traficul înregistrat pe Infowars.com a crescut semnificativ în ultima săptămână, conform Alexa, un serviciu al Amazon care monitorizează rankingul website-urilor.

Infowars a fost interzis în urmă cu câteva zile de către YouTube, Facebook, iTunes, Google Podcast, Spotify, iHeartRadio, MailChimp, Disqus, linkedin, Flickr, Pinterest şi alte câteva site-uri – făcându-i pe mulţi să se întrebe cum şi de ce a avut loc loc această operaţiune în masă şi aparent coordonată între respectivele platforme.

https://youtu.be/ryD-TdkRnGc

Totuşi, Google şi Apple încă permit oamenilor să acceseze conţinutul Infowars prin intermediul aplicaţiilor, ale căror download-uri au crescut de asemenea.

Mai mult, Alex Jones a afirmat că 5,6 milioane de persoane s-au abonat la newsletter-ul Infowars la 48 de ore după interdicţia ce i-a fost aplicată pe YouTube, potrivit Daily Mail.

De la înfiinţarea website-ului Infowars în 1999, Alex Jones şi-a atras un public numeros. Printre teoriile pe care le-a promovat a fost aceea că atacurile teroriste din New York şi Washington din 11 septembrie 2001 au fost puse la cale de elemente ale guvernului american, potrivit Reuters.

Facebook a susţinut că a şters conţinutul postat de Jones pentru că acesta ar fi “glorificat violenţa, lucru care nu se aliniază politicii noastre, şi foloseşte un limbaj necorespunzător atunci când descrie persoanele transgender, musulmanii şi imigranţii, lucru care încalcă politica noastră privind discursurile care incită la ură”.

https://youtu.be/iyma-3g1CGo

 

sursa: Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php