Arestat pentru dezvăluiri despre o bandă de violatori musulmani din Marea Britanie, Tommy Robinson a fost eliberat pe cauțiune

1 372

După două luni de la arestarea sa abuzivă de către poliția britanică, într-o țară considerată „liberă și democratică” și în care dreptul la liberă exprimare este teoretic garantat oricărui cetățean, Tommy Robinson a fost eliberat pe cauțiune.

Imagine similară

https://youtu.be/mdZZD89ucoI

Într-un interviu difuzat de postul american Fox News, Tommy Robinson a relatat detalii revoltătoare în legătură cu perioada de detenție la care a fost condamnat.

Arestat în luna mai în fața unui tribunal în care se judeca procesul unei bande de violatori musulmani pe 25 mai pentru că s-a filmat citind cu voce tare un articol apărut pe portalul BBC în care erau relatate acuzațiile aduse violatorilor, a fost inițial condamnat la 13 luni de detenție, fără a-i fi aduse la cunoștință faptele de care era acuzat.

După ce în primă instanță Robinson a fost închis într-un penitenciar în care procentul deținuților musulmani era de doar 7%, ulterior a fost transferat în închisoarea cu cel mai mare procent de musulmani din Anglia, într-o celulă situată vis-a-vis de moscheea din penitenciar. Robinson a relatat cum i se aruncau excremente și era scuipat prin fereastră, așa încât a fost nevoit să o acopere pentru a evita acest lucru. Din cauza hranei precare Robinson a declarat că a slăbit aproximativ 20 de kilograme.

Nu a beneficiat de niciun fel de asistență juridică timp de două luni după care a fost dus în fața unui judecător iar după alte două săptămâni s-a decis eliberarea sa pe cauțiune.

În tot acest timp principalele canale media argumentau la unison că menținerea lui Tommy Robinson în detenție era un lucru perfect justificat iar soția lui primea amenințări că va fi atacată cu acid.

Pe bună dreptate, în finalul interviului realizatorul FoxNews, Tucker Carlson, a remarcat că aceste lucruri s-au întâmplat într-o țară care este considerată „liberă” și fără vigilența cetățenilor se pot întâmpla și în America sau în oricare altă țară considerată „democratică”…

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Din gandirea sorosisto-stalinista:
    „Vrem o tara ca afara!”
    „Vrem spitale nu biserici!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php