Un lider USR ne explică: orientarea heterosexuală = orientare spre Rusia

1 671

Vlad Alexandrescu, liderul grupului USR din Senatul României, a declarat că partidul său se opune referendumului pentru căsătorie, deoarece acesta ar exclude homosexualii de pe harta morală:

Eu sper din toata inima, impreuna cu partidul din care fac parte, Uniunea Salvati Romania, ca acest referendum nu va avea loc si nu va polariza societatea pro sau contra minoritatilor sexuale.

Mi se pare un demers total gresit de a exclude din harta morala a Romaniei persoane de alta orientare sexuala.

Din nefericire pentru USR, PCR și alte facțiuni politice autointitulate „democratice”, normele morale general acceptate nu se schimbă nici cu propaganda, nici cu dojana, nici cu tortura și nici cu trecerea timpului. Acestea sunt rezultatul experienței milenare a generațiilor, a umanității, deci constituie cel mai democratic și reprezentativ „produs” cultural. Așa ceva nu va putea fi niciodată redefinit prin decrete USR, PCR șamd.

Senatorul a mai făcut o afirmație:

Aceasta idee, aceasta orientare pe care ne-o propune domnul Dragnea ne apropie foarte tare de Rusia, de acele tari din UE care au adoptat o cotitura antieuropeana si care isi afirma din ce in ce mai mult orientarea catre Rusia.

Este foarte… poetică folosirea termenului de „orientare” în acest context. Înțelegem, chiar și fără să vrem, că „orientarea” pro-homosexualitate este pro-europeană, iar „orientarea” pro-heterosexualitate este pro-rusă.

Astfel, fără să vrea (?), senatorul ridică mingea la fileu propagandei pro-ruse. Dacă majoritatea covârșitoare a românilor, care sunt favorabili familiei naturale și organizării referendumului, ar fi să îi dea crezare senatorului Alexandrescu, ar trebui să se simtă impotenți și să spere că numai Rusia îi mai poate slava de propagarea moravurilor homosexuale și de disoluția conceptului de familie ca familie naturală.

Dar stați puțin! Nu Rusia este chemată să voteze la referendum, ci poporul român.

Alexandrescu a mai spus și că majoritatea membrilor USR s-au pronunțat că NU doresc ca referendumul să aibă loc.

Este foarte bine că s-au pronunțat. De acum, 70% din alegătorii USR, pe care un sondaj recent îi arată favorabili organizării referendumului pentru căsătorie, se vor putea reorienta către alte partide.

 

de Mirela Florescu Știri pentru viață

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Inteleg ca idiotul de la Uniunea Sabotati Romania ne explica ca Rusia e partea buna a ecuatiei, daca a fi heterosexual e „orientare spre Rusia”. Bravo tati, somn usor in continuare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php