Dragnea: PSD lucrează cu asociații LGBT la legea parteneriatului civil. Responsabil de proiect: Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

0 401

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, 7 mai 2018, citat de Agerpres, că PSD lucrează cu asociații LGBT la legea parteneriatului civil:

În ceea ce privește comunitatea LGBT, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat. De asemenea, trebuie legiferată clar situația familiilor monoparentale. Trebuie o discuție serioasă pentru a acoperi toate zonele. Dar una nu exclude pe alta.

Întrebat dacă partidul lucrează la un proiect de lege în acest sens, el a răspuns afirmativ:

Da. Deja lucrează chiar cu asociații din acea zonă. Se lucrează, au fost întâlniri cu asociații, cu ONG-uri din acea zonă. Nu a venit până acum la partid un proiect de genul ăsta, dar s-au deschis discuțiile și contactele cu aceste ONG-uri și le consider foarte bune.

Declarațiile au fost făcute la ieșirea liderului de la Biroul Național Permanent la PSD. News.ro mai informează că responsabil cu proiectul legislativ al parteneriatului civil este Ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php