Partidul Islamic vrea să câștige alegerile locale în Belgia iar bărbații și femeile să circule separat în transportul în comun

3 627

Pe fondul peisajului politic turbulent al Europei, un partid al cărui scop este crearea unui Stat Islamic speră să câștige locuri în alegerile municipale din Belgia.

Partidul Islamic a reușit să obțină două locuri de consilieri municipali în Belgia, dintre care unul în cartierul Molenbeek al capitalei Bruxelles. La alegerile municipale de anul acesta, programate în luna octombrie, partidul va candida în 28 de municipii belgiene. Printre prioritățile sale: segregarea bărbaților și femeilor în mijloacele publice de transport călători.

„Este foarte bine să fie separați bărbații de femei în transportul public. Există bărbați care hărțuiesc sexual femeile în autobuze, dar și femei care hărțuiesc bărbații”, declară pentru Euronews un rezident al cartierului Molenbeek, Sarouj Mohammed.

Partidul Islamic, al cărui program politic include introducerea legii Sharia, își concentrează eforturile asupra musulmanilor conservatori care locuiesc în Belgia. Președintele partidului, Abdelhay Bakkali Tahiri, a declarat pentru postul TV amintit cu privire la segregarea sexelor: „Este un proiect realizat la cerința femeilor, care sunt hărțuite și abuzate de indivizi slab educați, de perverși”.

Partidul Islamic a stârnit reacții puternice din partea politicienilor belgieni pe rețele de socializare. Separarea bărbaților și femeilor a fost condamnată, iar legea Sharia este criticată pentru încălcarea drepturilor omului.

După estimări, în Belgia trăiesc peste 780.000 de musulmani…

 

sursa: NapocaNews

3 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Partid infiintat pe criterii religioase??? In „Casa Europeana”?? in „Europa crestina”?
  Arza-v-ar focul sa va arza de masoni imputiti care ati distrus Europa!

 2. fgh says

  da, asa de amorul artei, ce ziceti de filmul „Troia” in care eroii Iliadei sunt interpretati de negri, Zeus e un negru buzat si urat

 3. Ionut Moraru says

  Inca e bine. Zeus va dveni un negru buzat, urat si homosexual in viitoarea productie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php