Emmanuel Macron crede că există riscul unui „război civil” în Europa. Denunţă tendinţele naţionaliste şi populiste

10 1.043

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a denunţat, în Parlamentul European, tendinţele naţionaliste şi populiste, susţinând că există riscul unui „război civil” în Europa şi subliniind că soluţia „nu este democraţia autoritară, ci autoritatea democraţiei”.

Emmanuel Macron crede că există riscul unui „război civil” în Europa şi denunţă tendinţele naţionaliste şi populiste / Soluţia „nu este democraţia autoritară, ci autoritatea democraţiei”

„Nu putem pretinde că ne aflăm în vremuri normale, există dubii asupra Europei, apare un fel de război civil european, dar nu trebuie să cedăm fascinaţiei sistemelor nonliberale şi egoismelor naţionale”, a declarat Emmanuel Macron marţi, într-un discurs rostit în Parlamentul European, conform publicaţiilor Les Echos, La Repubblica şi postului France24.

„Unii ne spun că cetăţenii nu mai vor Europa. Dar nu cetăţenii sunt cei care au abandonat ideea europeană, ci suntem ameninţaţi de trădarea unor categorii de intelectuali”, a avertizat liderul Franţei, denunţând „naţionalismul”.

 

sursa: NapocaNews

10 Comments
 1. Mihai Mașca says

  Acest Macrou, sprijinit de oculta neo-marxista (că să nu spunem mai multe) dimpreună cu Merkel și alții, ar trebui să aibă decența să își țină ciocul mic. Fiindcă dacă Europa a ajuns cum a ajuns, asta se datorează politicilor stupide post-colonialiste ale Franței, coroborate cu eforturile ocultei care vor să distrugă Europa. Persoane interesate, nu spui cine…

  1. ANTIPUTIN says

   MASCA, nu esti si tu cu Putin si’a lui gasca ?

 2. Ionut Moraru says

  Ma nenorocitule comunist cu nume de peste imputit (Macrou), razboiul civil va porni nu din cauza nationalistilor care dezvolta o reactie fireasca a oricarui organism la infestarea cu corp strrain, ci din cauza unor gunoaie sorosiste ca tine si ca jidoavca Merkel-Kushner care a infectat Europa cu salbatici criminali.

 3. ANTIPUTIN says

  Morare, esti o reptila kremlinoida, agent pro MOSCOVA pe acest site.
  Putin ocupa Basarabia si este omniprezent in toata Romania, Europa etc
  Ia latra putin la Putin si la rusi ca sa’ti vedem coltii rosii.
  Si balele mai mici, ca’l improsti pe tzar intre ochi…

 4. ANTIPUTIN says

  Crestinii au abandonat ideea europeana, Casa europeana, Casa noastra comuna.
  E timpul ca militantii crestini sa se ridice si sa apere Uniunea Europeana.
  Cu toate defectele ei, UE merita aparata, reformata, consolidata.
  Dumnezeu e stapanul de drept si real al Europei. Unde’s crestinii ?

 5. Marsh bai says

  antiputin si promacrou imputit neomarxist plimba ursul bolsevic prin desertul saudit ca ici nu tine vrajeala, daca putinache lupta pe bune impotriva homalailor si a spurcaciunilor neomarxiste e de admirat si mai ales de temut caci inseamna ca inceput sa ridice Rusia si vai de posteriorul nostru cand Rusia va ajunge la apogeu caci s-ar putea sa nu mai fie Rusia aia sovietica pe care o stiam noi ci sa fie o Rusie Tarista Nationalista.

 6. Ionut Moraru says

  Domnul ANTIPUTIN a dezvoltata o obsesie psihotica din care nu mai poate fi scos nici cu argumente, nici cu documente ci doar cu pastile specifice afectiunii.
  „Casa noastra comuna, Casa comuna”, nu e in nici un caz mizeria si jegul de acum numit UE. Nu ptr noi, poate ptr tine e mediul ideal in care vrei sa traiesti. UE se va prabusi in curand in suferinta si chin, caci asa a fost conceputa sa se prabuseasca ptr a trece la „next level”, „Casa ta comuna” nu exista decat in mintea ta ANTIPUTIN, aia ingusta, cu idei putine si fixe.

 7. ANTIPUTIN says

  Diferenta intre Masca si Moraru e limpede : primul e sincer, il admira pe Tarul PUTIN, ultimul, e fals, fatarnic, ii e rusine sa admita incandescenta admiratie ce’o nutreste pentru Putler.
  Amandoi mananca din troaca kremlinului, si vorba lui Masca, vai de posteriorul LOR cand va sari Putin din statutul de ucigas genocidar in cel de tar homosexual. (unii afirma ca el chiar se joaca cu adolescenti si finanteaza asociatiile homo din Occident tocmai pentru a’l submina.
  E ingrozit Putinache de o Europa puternica, unita, crestina.

 8. Ionut Moraru says

  Sincer m-am saturat de aberatiile tale de soparla sub acoperire si retard intelectual.

 9. ANTIPUTIN says

  Esti o lichea KGBista/securista sub acoperirea netului si vai de gramada de neuroni ce’ti put sub teasta (si de PUTin care plateste niste lingai nuli intelectual si moral ca tine !)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php