Trump a publicat un memorandum care aruncă în aer FBI-ul: „Este o RUȘINE ce s-a întâmplat în țara noastră”

1 265

Președintele Donald Trump a publicat vineri seară un memorandum ce conține informații clasificate, în urma cărora se demonstrează faptul că FBI și-a depășit atribuțiile pentru a spiona pe unul dintre consilierii săi și că folosește în scop politic investigația, în privința implicării Rusiei în alegerile din SUA.

https://youtu.be/wa4wdzsaoao

„Memorandumul a fost trimis Congresului, a fost declasificat. Congresul va face orice vrea. Dar este o ruşine ceea ce s-a întâmplat în ţara noastră”, a precizat Donald Trump.

Comisia pentru Informații din camera Reprezentanților a anunțat publicarea documentului, în ciuda faptului că FBI și Departamentul Justiției au cerut Casei Albe să nu discrediteze informațiile conținute în acest memorandum, care a fost elaborat de membrii republicani ai Comisiei pentru Informații din Camera Reprezentanților, potrivit Flux24.ro.

„Şefii şi anchetatorii FBI şi Departamentului Justiţiei au politizat procesul sacru de investigare, folosindu-l în favoarea democraţilor şi împotriva republicanilor, ceva care ar fi fost de neconceput până în urmă cu puţin timp!”, a acuzat Donald Trump pe Twitter.

Nota de patru pagini a fost realizată de republicanul Devin Nunes, președintele Comisiei pentru Informații din Camera Reprezentanților, în baza unor informații secrete despre interceptări pe care FBI le-a efectuat în 2016 și care au vizat un membru al echipei de campanie a lui Donald Trump.

 

via Evz.ro

1 Comment
  1. IO...gereules says

    Nu stiu daca Donald Trump realizeaza ca toata planeta este de partea sa,Planeta adica majoritatea covarsitoare a fiintelor umane creatii divine.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php