Care este cea mai recentă linie de atac împotriva lui Trump şi de ce este ea sortită eşecului

2 407

Fiecare linie de atac împotriva preşedintelui american Donald Trump a eşuat până acum.

Povestea că Trump a colaborat cu Rusia s-a prăbuşit. Afirmaţiile că Trump va afecta economia sau poziţia Americii în lume s-au dovedit a fi greşite.

https://youtu.be/dyT54nhCC-A

Ba chiar din contră, economia Americii înfloreşte şi celelalte ţări au un respect nou-descoperit pentru SUA.

Cea mai nouă linie de atac este sănătatea mintală … Cea mai recentă carte a lui Michael Wolff, „Foc şi Furie”, în care Trump este descris în circumstanţe neplăcute, reprezintă cea mai proaspătă cireaşă de pe tort.

În acest moment, politicienii, trusturile de presă şi experţii se înghesuie în jurul poveştii privind sănătatea mintală a liderului american.

Obiectivul? Acela de a stârni suficientă nemulţumire publică încât politicienii să intervină şi să îl înlăture în mod forţat pe Trump din Biroul Oval.

Povestea eşuată privind aportul Rusiei la campania lui Trump a avut acelaşi obiectiv.

Salva de deschidere a celei mai noi linii de atac a fost trasă de Wolff, care a încercat prin noua sa carte să creeze imaginea unui preşedinte instabil.

Apoi, acele trusturi de presă ale căror patroni se opun lui Trump vor fi folosite pentru a răspândi povestea lui Wolff.

Acest lucru a devenit clar joi, în timpul briefingului de presă al Casei Albe, când un reporter i-a cerut secretarului responsabil cu presa, Sarah Sanders, să răspundă la afirmaţiile potrivit cărora Trump „nu este potrivit din punct de vedere mintal pentru a servi ca preşedinte”.

Sanders a descris sugestia ca fiind „ruşinoasă şi demnă de luat în râs”.

„Dacă nu ar fi fost potrivit, atunci probabil că nu s-ar fi aflat acolo şi nu ar fi înfrânt cel mai calificat grup de candidaţi pe care l-a văzut vreodată Partidul Republican”, a afirmat ea. „[Trump] este un lider incredibil de puternic şi de bun.”

Dar în ciuda acestor declaraţii, mass media a continuat să popularizeze controversata poveste. Ziarul britanic The Times a publicat un articol de prima pagină în ediţia de vineri, cu titlul „Sănătatea mintală a lui Trump pusă sub semnul întrebării de un consilier de top”.

Pentru a folosi cuvintele fostului preşedinte american Barack Obama: „Alegerile au consecinţe, iar la sfârşitul zilei, eu am câştigat”.

Trump a câştigat alegerile prezidenţiale în mod deschis şi corect, în ciuda acuzaţiilor lansate de democraţi şi de serviciile de informaţii americane privind amestecul nedovedit al ruşilor în alegeri, iar încercările continue de a-i delegitimiza preşedinţia pot fi descrise ca o tentativă de lovitură de stat pentru a-l alunga din funcţie.

Totuşi, consideră unii analişti, şi această nouă tentativă va eşua la rândul ei.

Mii de ore în prime-time la televiziune şi articole de ştiri dedicate acuzaţiilor nedovedite privind amestecul Rusiei în alegeri nu au reuşit să schimbe opinia oamenilor despre Trump.

https://youtu.be/yMHCd7LO4ug

În condiţiile în care economia americană înfloreşte, şomajul se află la cel mai scăzut nivel din 2000, taxele au fost reduse şi are loc o refacere a poziţiei SUA în lume, cine ar crede cu adevărat că Trump nu este sănătos mintal?

 

de Jasper Fakkert Epoch Times

2 Comments
  1. Moraru says

    Doar bolnavii new-ageiștii marxiști sataniști vor crede asta, că domnul președinte Trump are ceva cu psihicul.

  2. IO...gereules says

    Asta este tehnica de atac a unor jidani;e timpit,prost,betiv,bolnav la minte.Numai ei sant cei mai sanatosi;cinstiti,drepti patrioti(care patrie ca ei nu au niciuna)si asa mai departe,calitati pe care ei nici nu le miros.

    Poatati-mi comentariul domnilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php