Ce simboluri creștine mai elimină francezii: Celebra catedrală pariziană Sacré-Cœur a rămas fără Cruce

5 594
Regia Autonomă de Transport a Parisului a decis îndepărtarea Crucii de pe imaginile catedralei Sacré-Cœur care apar pe noile ecrane ale cabinelor funicularului ce transportă în anual, în Montmartre, circa trei milioane de turiști din întreaga lume, scrie famillechretienne.fr.

Simbolul creștin a fost înlocuit cu altceva. De pe celebra catedrală a Parisului își ia zborul un porumbel.
Laicitatea a atins paroxismul  în Franța, mai ales după hotărârea recentă a justiției franceze de scoatere a unei cruci, situată deasupra unei statui a Papei Ioan Paul al II-lea, în Ploerrmel, Bretania. Decizia a stârnit revolta multor francezi și a determinat reacția promptă a guvernului de la Varșovia, care s-a oferit să salveze monumentul ridicat în memoria papei polonez de la cenzură și de „dictatele corectitudinii politice”.
Anul trecut, compania Lidl provoca un val de nemulțumire în lumea creștină după ce a eliminat de pe ambalajelele produselor de origine grecească crucea care se află pe celebrele biserici din Grecia.
5 Comments
 1. Dacul Liber says

  Franța merită să fie distrusă de către islam.Nu mai exista nimic sfânt in acea parte a uniunii europene.Ca de altfel si in Anglia.

  1. mdva says

   gresit tinere, franta cu f minuscul merita cucerita de catre crtestini ortodocsi , iar locuitorii ei ateomarxistocatolicoprotestantoislamici exterminati

 2. calin eugen says

  Pacat,mare pacat…Sa inlaturi triumful Vietii aspra Mortii:altarul jertfei lui Hristos! Mare,mare pacat!

 3. Adrian says

  La min. 2:40 franțuzoaica afirmă că Franța e creștină. Urmăriți video-ul. Eroare !! Franța este atee ! Cu mari șanse în viitor de a fi musulmană. Franța a fost și este o exportatoare de ateism. Franțujii au avut întotdeauna o predilecție spre comunism , socialism. Aici au fost educați foștii politicieni români în sec. XIX și început de sec.XX. Masoni, liberali, socialiști…gunoaie , unii asasini cu conștiința mânjită de sângele tineretului martir legionar.

 4. Ionut Moraru says

  Incepand de azi nu mai cumparati nimic de la jidanii Lidl, ca veti contribui la promovarea ateismului in lume.
  Astept cu nerabdare ziua in care statuia Papei va avea o burka pe fata si francezii vor zice ca e femeie ca sa fie corecti politic. Saracii! Ce bine ca ne-am nascut in Romania!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php