Ambasadoarea Olandei a luat masa cu Nelu Iordache, condamnat penal. Reacţia oficială a misiunii diplomatice

1 372

Ambasada Olandei la București susține construirea de cluburi pentru studenții homosexuali în universitățile din România

Ambasada Olandei la Bucureşti a oferit explicaţii după ce în presă au apărut imagini cu Stella Ronner-Grubacic alături de controversatul om de afaceri Nelu Iordache, condamnat penal la închisoare.

Imagini pentru ambasadoarea olandei

Ambasadoarea Olandei la Bucureşti, Stella Ronner-Grubacic, a fost surprinsă luând cina în seara de Revelion, la un hotel din Braşov, alături de controversatul om de afaceri Nelu Iordache, care este condamnat în primă instanţă la 6 ani şi 3 luni de închisoare cu executare într-un dosar de corupţie.

Achitat în dosarul Transaplina, Nelu Iordache este acuzat, de asemenea, că ar fi prejudiciat Poşta Română cu aproximativ 7 milioane de euro.

„Doamna Ambasador Stella Ronner-Grubacic şi familia sa au petrecut o vacanţă de ski privată în Poiana Braşov. Doamna Ronner-Grubacic nu se afla acolo în calitatea sa oficială. Hotelul unde a fost cazată familia sa a organizat o cină cu ocazia Revelionului, la care au participat sute de invitaţi.

Nu a existat nicio consultare prealabilă cu doamna ambasador cu privire la amplasarea la masă. Olanda urmăreşte activ evoluţia statului de drept în România, referitor la care recent a fost făcută o declaraţie, împreună cu alte şase ţări europene, în data de 21 decembrie”, a fost reacţia oficială a Ambasadei Olandei.

 

sursa: Epoch Times

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    „Olanda urmăreşte activ evoluţia statului de drept în România, referitor la care recent a fost făcută o declaraţie, împreună cu alte şase ţări europene, în data de 21 decembrie”.
    Asta e declaratrie data dupa ce te filmeaza lumea ca stai la masa cu niste corupti mafioti????? Cat tupeu are aceasta ovreicuta obraznica ambasadoare!!!!? Si noi urmarim activ evolutia canabisului si a hasisului din Olanda pe filiera Nelu Iordache, sub obladuirea doamnei ambasadoare Ronner, de prrofesie evreica.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php