Roy Moore, despre războiul cultural din SUA: „Am omorât milioane de copii nenăscuți, am redefinit căsătoria și am distrus bazele familiei. Împreună trebuie să ne ridicăm împotriva celor care ne iau țara”

1 497
Roy Moore, un candidat conservator, a pierdut alegerile din Alabama în fața lui Doug Jones, candidatul democraților.
Alabama este circumscripția secretarului american al Justiției, Jeff Sessions, aflată sub controlul republicanilor de peste 20 de ani.
Imagine similară
Potrivit ultimelor rezultate, Doug Jones îl devansa pe Roy Moore cu 1,6 puncte procentuale la numărarea a 99% din voturi.
Însă Roy Moore a refuzat să-și recunoască înfrângerea.
Acesta susține că aceste alegeri au fost cumpărate cu bani mulți de cei care vor să-și impună ideologia care luptă împotriva credinței și a valorilor morale.

„Astăzi nu mai recunoaștem adevărul suprem, acela că Dumnezeu este călăuzitorul vieților noastre și a libertăților. Avortul, sodomia și materialismul au luat locul vieții și a libertății în urmărirea fericirii. Am omorât peste 16 milioane de copii nenăscuți, am redefinit căsătoria și am distrus bazele familiei. Am recunoscut până și dreptul ca un bărbat să fie recunoscut ca femeie și invers. Aceste alegeri au fost cumpărate cu milioane de dolari de grupuri din afară care vor să pună mâna pe putere cu ideologia lor coruptă. Bătălia continuă, iar împreună trebuie să ne ridicăm împotriva celor care ne iau țara”, a spus Roy Moore, conform BBC.
Una dintre mizele scrutinului este controlul asupra Senatului, în care majoritatea republicană se va vedea redusă la 51 de mandate după ce Doug Jones va prelua mandatul.
Acest lucru ar urma să aibă loc însă după un vot asupra reformei fiscale a lui Donald Trump, prevăzut la începutul săptămânii viitoare.
1 Comment
  1. IO...gereules says

    Siu cine sant astia care ne iau tara?Nimeni nu stie?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php