Donald Trump, discurs fulminant împotriva mișcării #RESIST: „Știți la ce rezistă, de fapt? Rezistă la voința poporului american”

3 360
Un nou discurs senzațional rostit vineri de președintele american Donald Trump ironizează și atacă mișcarea de tip #REZIST, numind-o o adevărată pânză de păianjen. „Ați văzut vreodată pancartele pe care scrie #Resist? Ați văzut protestatarii?”, a spus Trump,  imitând, prin gesturi, mișcările manifestanților rezistenți, în râsetele și aplauzele audienței.

Într-o înregistrare video a transmisiunii Fox News, Donald Trump ia peste picior mișcarea devenită celebră sub numele de #RESIST, preluată, după cum se știe și în România.
„La Washington există multi lobbiști, birocrați și politicieni care nu vor ca lucrurile să fie schimbate. Au făcut averi! Mai mult, aceste averi se bazează pe spolierea contribuabililor. Zonele din jurul Washingtonului sunt cele mai bogate din țară”, a afirmat Trump.
Contestat în stradă încă din ziua în care a fost învestit la Casa Albă, atacat de presa americană din toate direcțiile și pentru fiecare decizie, acuzat că a fost ales datorită implicării Rusiei în campania prezidențială, Donald Trump a comentat astfel acțiunile celor care îl contestă sub lozinca „rezistenței”:
„Ei își spun rezistență. Ați văzut acele semne rezist, rezist”, a spus Trump, gesticulând și imitându-i pe cei din mișcarea rezistenței…
„Acești rezistenți rezistă. Și Hillary a rezistat și știți ce s-a întâmplat? A pierdut alegerile cu brio!”, a spus președintele american, în aplauzele și ovațiile audienței.
„Dar știți la ce rezistă? Ei sunt cei care rezistă în fața progresului. Ei rezistă în fața schimbării. Pentru că le pasă doar să protejeze ceea ce au reușit ei să facă,  și anume să controleze țara și nu în avantajul vostru”, a continuat Trump.
„Știți la ce rezistă, de fapt? Rezistă la voința poporului american. La asta rezistă, de fapt”, a acuzat președintele american, denunțând sistemul corupt și bolnav din care, spune el, provine acest fenomen.
sursa: ActiveNews
3 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Poate incearca sa inteleaga ceva de la Trump si acei pretinsi legionari care scot revista in care scriu lunar „impreuna rezistam”. Rezistam la ce si de partea cui??? Nu poti fi legionar daca esti carnea de tun a lui Soros si a statului paralel, Ptr ca „legionarul nu e nici prost, nu e nici de vanzare”. Iar daca esti prost sau esti de vanzare nu esti legionar!

 2. IO...gereules says

  Legionarii au fost elita neamului romanesc rasarita din esnta spirituala a acestuiia adunata de mii de ani,de fapt dela”disparitia” fizica a Mantuitorul neamurilor si al omului Domnul Nostru Isus Cristos.Crestinismul a creat un alt om cum la fel a realizat si Miscarea Legionara.Amandoa realizari de varf ale Umanitatii se incearca a fi distruse de acelas dusman al omenirii.Exista o grupare sociala care se auto defineste ca o natiune unita total si care pretinde a fi singurele fiinte umane depe Planeta Pamant,restul:ANIMALE.Toate crimele produse pe Pamant au fost si sant acum in actualitate defapt impotriva acestor Animale.Omul lasat Dumnezeu este tot mai mult impins in infrastrucura sociala a planetei.”Animale”din toate tarile treziti-va si uniti-va.

 3. ANTIPUTIN says

  Marea, imensa problema, este ca cel ce ataca sistemul corupt american este si el profund corupt de sistemul care l’a hranit si, mai ales de kremlin care à avut un rol important in alegerea lui.
  Pt lumea intreaga, un fan al lui Putin in fruntea superputerii americane este o catastrofa geopolitica.
  KGB ul a jucat magistral pioNUL Trump pe tabla de sah a mapamondului. Din fericire, democratia americana, cu toate racilele ei, functioneaza totusi.
  Pt a’l tempera pe razboinicul kremlinoid si a respecta echilibrele geopolitice, un adversar convins al tzarului e indispensabil la Casa Alba.
  Pt Romania, pt Basarabia, mai ales, aliatul american al Putinului nu poate fi decat nefast.
  Cu ce ma incalzeste discursul Trumpetat, cand razboiul bate la usa si coama portocalie se scalda scandalos in islamofobie, in decizii smintite si’n Tweet uri de jurnalist excitat si nu de om al pacii si om de stat

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php