Jean-Claude Juncker vrea să combată dezastrul demografic viitor prin aducerea de imigranţi din Africa, dar nu pomeneşte că aceasta se poate evita prin încurajarea natalităţii şi politici pro-familie

0 303

Domnul Jean-Claude Juncker a declarat ieri că e musai să creăm alternative legale pentru migranţii africani ce doresc să vină în Europa, pentru că în mod evident continentul va avea nevoie de imigraţie în următoarele zeci de ani; altminteri, spune dl. Juncker, fără aceşti imigranţi, „vom fi pierduţi”.

https://youtu.be/5-_SmCksnGY

Domnul Juncker are în vedere problemele demografice ale Europei, natalitatea scăzută şi îmbătrânirea populaţiei.

Curios e însă că, deşi invocă, asemenea altor lideri europeni, perspectiva dezastrului demografic viitor, domnul Juncker, la fel ca şi colegii săi, se fereşte ca dracul de tămâie să pomenească în discursul său cuvinte precum „pro-life”, „încurajarea natalităţii”, „politici pro-familie” (familie în sensul ăla, mai tradiţional, capabil de reproducere).

Că la a recunoaşte că dezastrul ăsta demografic este rezultatul politicilor şi discursului elitelor din ultimele decade de a încuraja libertinajul şi de a elogia hedonismul iresponsabil, nu am pretenţia nici de la domnul Juncker şi nici de la ceilalţi colegi ai dumisale.

Sursa: Cristina Popescu
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php