Casa Albă: „regimurile totalitare comuniste au ucis peste 100 de milioane de oameni”

6 561

Administrația de la Washington a marcat pe 7 noiembrie „Ziua Națională a Victimelor comunismului” printr-un mesaj postat pe site-ul Casei Albe:

https://youtu.be/Y-1DnvpHwgY

„Astăzi, Ziua Națională a Victimelor comunismului, marchează 100 de ani de când revoluția bolșevică a avut loc în Rusia. Revoluția bolșevică a dus la apariția Uniunii Sovietice și întunecatele ei decenii de comunism opresiv, o filosofie politică incompatibilă cu libertatea, prosperitatea și demnitatea vieții umane.

De-a lungul secolului trecut, regimurile totalitare comuniste au ucis mai mult de 100 de milioane de oameni, supunându-i pe nenumărați alții la exploatare, violență și distrugeri de nedescris. Aceste mișcări, sub pretextul fals al eliberării au privat sistematic oameni nevinovați de drepturile lor dăruite de Dumnezeu: libertatea religioasă, libertatea de asociere și nenumărate alte drepturi pe care le considerăm sacre. Cetățeni tânjind după libertate au fost subjugați de către stat prin folosirea coerciției, violenței și fricii.

Astăzi ni-i amintim pe acei care au murit și pe toți cei care continuă să sufere sub comunism. În memoria lor și în onoarea spiritului de neînvins al celor care au luptat cu curaj pentru a răspândi libertatea și șansa de a reuși în toată lumea, națiunea noastră reafirmă hotărârea ei de neclintit de a arăta strălucirea libertății tuturor celor care își doresc un viitor mai luminos și mai liber.”

6 Comments
 1. ANTIPUTIN says

  Apa de ploaie , cat il felicita pe „briliantul”lui prieten Putin, apa de ploaie cand se face pres in fata chinezilor…

 2. IO...gereules says

  antiputinule pot sa-ti spun ca esti un incult de n-ai pereche printre schiofrenici.

 3. Anticomunism feroce says

  Mai degraba mai mult de 200 de milioane plus ranile adanci lasate in trupul dar mai ales in sufletul supravietuitorilor precum si inveninarea si imbolnavirea generatiilor viitoare. Cat despre o filosofie politică incompatibilă cu libertatea, prosperitatea și demnitatea vieții umane sa nu uitam ca este o filosofie jidaneasca!

 4. Ionut Moraru says

  Hmmm, sa mergem la origini si ideologi ai vechiului globalism. Cine a inventat, finantat, instrumentat si implementat comunismul?? Rusii??

 5. ANTIPUTIN says

  Gereules, tu esti prins in lesa KGB ista.
  Esti cult cat un trol rusnac, cu creierul cat un ac
  Esti faNUL lui Putin, deci un soi de drac
  Difuzor de minciuni in vrac
  Sclav al tarului varcolac

 6. ANTIPUTIN says

  200 milioane de blesteme

  200milioane de blesteme
  Peste comunistele steme
  Ce’au semanat groaza si moartea

  Trecute’s toate in cartea
  Mortii si’a vietii eterne

  Uriase mormane de morti
  Care dorm sub troene

  Asteapta judecata, toti !

  La marea Inviere, se vor scula
  Copii si parinti si vor scanda. :
  Doamne, faca’se voia Ta !

  Domnul va fulgera si tuna !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php