Deputatul Daniel Gheorghe, despre blocarea referendumului pentru familie: Politicienii care încearcă să frâneze, prin diverse mijloace, o procedură legală și constituțională de referendum nu au ce căuta în viața publică a unei țări democratice

0 383
Proiectul legii de revizuire a Constituției României, act normativ inițiat prin semnăturile a peste 3 milioane de români cu drept de vot, ar trebui să meargă mai departe.
Imagini pentru daniel gheorghe pro familie
Deputatul Daniel Gheorghe scrie despre piedicile care stau în calea organizării referendumului pentru familie. Acesta susține că există mai mulți „politicieni care încearcă să frâneze, prin diverse mijloace, o procedură legală și constituțională”.
Deputatul atrege atenția că există posibilitatea ca refuzul de a nu pune în practică o inițiativă legitimă a peste trei milioane de români „poată sta la temelia unui nou regim totalitar în care poporul nu are drepturi”.
„Politicienii care încearcă să frâneze, prin diverse mijloace, o procedură legală și constituțională de referendum nu au ce căuta în viața publică a unei țări democratice. Într-o dictatură poate! A opune ideologicul valorilor democratice este primul pas spre totalitarism. Și fiți siguri că intoleranța pesudo-intelectualilor, unii cu funcții înalte in mediul public, cu privire la demersul legal de convocare a Referendumului pentru Familie prin procedura de inițiativă cetățeneasca, se poate transforma oricând în mentalitate represivă și poată sta la temelia unui nou regim totalitar în care poporul nu are drepturi, ci toate drepturile rămân doar la o minoritate de falși aleși care pretinde cu de la sine putere că „știe ea mai bine”!”, a scris deputatul pe contul său de Facebook.
Proiectul de lege prevede modificarea articolului 48(1) din Constituția României, în sensul în care din „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.” , se va transforma în „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php