Panică într-o gară din Londra. Pasagerii unui tren, evacuați după ce un bărbat a început să citească cu voce tare din Biblie

1 259

Pasagerii au forţat deschiderea uşilor unui tren de mare viteză, după ce au intrat în panică. Incidentul a avut loc în gara Wimbledon din sud-vestul Londrei, din cauza faptului că un bărbat a început să citească din Biblie cu voce tare, potrivit BBC.

Police at Wimbledon station

Liniile de înaltă tensiune ale trenului au fost tăiate după ce pasagerii au început să se auto-evacueze, a transmis poliţia.

Autorităţile au transmis că nu s-au făcut arestări în acest caz şi că nimeni nu a fost rănit, însă s-au înregistrat întârzieri semnificative.

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Pai de ce s-au panicat? Ca citea din Biblie cartea dragostei, nu din Coran cartea dracului. Nu stiu vreun crestin sa se fi autodetonat strigand „Aleluia!”
    P.S. Nu-mi spuneti de Anders Breivick, catalogat crestin cand el umbla cu sortuletul masoneriei si la bucatarie si face semnul masoneilor cu pumnul strans inclusiv la proces, asa cum vedeam la Ana Pauker (votati soarele) si la protestele Rosia Montana, cele facute de sorosistii # rezist si antifa (a se citi „antipa”).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php