Las Vegas: Peste 50 morți și peste 500 de răniți spitalizați victime ale celui mai mare atac armat din istoria S.U.A.

1 417

Un bărbat înarmat a deschis focul asupra spectatorilor prezenți la un concert de muzică country duminică seară, lângă cazinoul Mandalay Bay din Las Vegas, statul Nevada scrie Breitbart News.

A fost confirmat decesul a peste 50 de persoane și peste 500 de oameni au fost răniți. Moartea suspectului Steven Paddock a fost confirmată de Joseph Lombardo, șeriful Departamentului de poliție metropolitană Las Vegas.

Bărbatul a deschis focul asupra a zeci de mii de spectatori ai unui concert adunați pentru festivalul de muzică country Route 91 Harvest.

Mesajul președintelui Trump: „masacrul de la Mandalay Bay, un act de o răutate pură.”

1 Comment
  1. Teoria conspiratiei says

    identifici un detinator de niste arme , il urmaresti la hotelul la care s-a cazat, il impusti si apoi cu aceeasi arma inregistrata ulterior pe numele lui masacrezi de la balconul camerei sale de hotel o grmada de albi detinatori de arme participanti la un spectacol de muzica country in care cantaretul principal, membru nra(national rifle association), e subacoperit / corupt si/sa afirm(a)e ca a gresit ca e membru si sustinator nra si ca de fapt tre sa fie in favoarea controlului armelor, aceleasi arme cu care erau inarmati unii participanti la marsul de la Charlottesvile si impotriva carora bestiile bolsevice nu au putut sa faca nimic de teama acestor militii (cum le zic americanii) bine organizate si inarmate care au preluat de facto rolul de gardieni ai marsului caci za polis era complet aservita haitelor lui killary si feinstein (suna cunoscut numele?)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php