Atac terorist la o staţie de metrou din Londra

0 357

Echipaje de poliţie şi serviciul de ambulanţă au ajuns rapid la staţia Parsons Green din Londra, unde a avut loc o explozie într-o garnitură de metrou. Mai multe persoane au suferit arsuri la nivelul feţei, potrivit mass mediei britanice.

Explozia a avut loc vineri, în jurul orei locale 8:20 a.m. (0720 UTC), la staţia de metrou Parsons Green, în sud-vestul capitalei britanice.

Mass media britanică a descris incidentul, considerat acum drept un atac terorist, ca fiind o “explozie” iar utilizatorii de pe reţelele sociale au postat fotografii care arată cum echipaje de poliţie şi mai multe ambulanţe au sosit la faţa locului pentru a asista navetiştii afectaţi. Alte fotografii au surprins ceea ce părea să fie o geantă în flăcări.

Serviciul Londonez de Ambulanţă a confirmat că a ajuns la locul incidentului în cinci minute de la primele apeluri de urgenţă. Mai multe echipe de intervenţie rapidă au început să evalueze situaţia şi să trateze răniţii.

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, într-un moment în care numeroşi londonezi folosesc metroul pentru a ajunge la locurile de muncă. Autoritatea londoneză pentru transportul public (TfL) a declarat că a suspendat serviciile pe linia District, între staţiile Edgeware Road şi Wimbledon, dar că serviciul rămâne în stare de funcţionare pentru restul liniei.

TfL încurajează pasagerii să îşi replanifice călătoriile şi a anunţat că biletele de metrou vor fi acceptate pentru formele alternative de transport public.

 

sursa: EpochTimes

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php