Papa Francisc s-a ALĂTURAT globaliştilor, ÎNCURAJEAZĂ imigraţia NELIMITATĂ

3 606

Casa Pound, este o mişcare din Italia a răspândit în înteaga ţară mesajele Papei Francisc, cu binecuvântarea sa, lansând îndemnul de – protejare şi promovare a migraţiei – şi, a dat asigurări că poate răspunde cu generozitate, hărnicie şi clarviziune la numeroasele provocări reprezentate de migraţia din zilele noastre.

Papa Francisc favorizează politica privind uşile deschise cu refugiaţii şi în numeroase ocazii a cerut asistenţă umanitară mai mare pentru sirieni şi afgani. Globaliştii imediat i-au preluat mesajul şi l-au răspândit în toată ţara.

”Să fim aproape de ei, să împărtăşim temerile şi incertitudinile lor cu privire la viitor şi să le uşurăm în mod concret suferinţa”, a spus Papa.

Bergoglio încurajează  imigraţia nelimitată, de asemenea solicită ca străinilor să li se asigure o educaţie, iar de la 18 ani posibilitatea de a studia la facultate.

Papa Francisc pledează pentru a ura bun venit refugiaţilor din Orientul Mijlociu în Europa şi consideră că migraţia este rezultatul unui ”sistem social rău şi nedrept”. ”Zidurile nu reprezintă o soluţie pentru valul de refugiaţi care sosesc în Europa. Această criză este rezultatul unui proces de lungă durată, fiindcă oamenii aceia fug de războaie”.

 

sursa: Evz.ro

3 Comments
 1. Dacul Liber says

  WELCOME RAPEFUGEES! o sa vada cele trei blondine …nestiutoare,când o sa le prinda o ceata de musulmani,arabi sau negri in calduri, proaspeti ajunsi de peste Mediterana si o sa le violeze intr-una ,de nu o sa isi mai stie care le este un orificiu si care le sunt celelalte!

 2. Ionut Moraru says

  1) Cu ani in urma, in Sicilia italienii nationalisti din cateva organizatii ne explicau cum Casa Pound este o organizatie infiltrata de serviciile secrete pe terenul nationalist italian. Acum observ ca nu greseau cu nimic.
  2) Papa Francisc este jidan, cu parere de rau ptr prietenii mei catolici dar trebuie precizat. Cine are dubii sa ii priveasca figura mai atent inainte de a cre alte dovezi.
  3) Nu este strigator la cer cum tocmai ateistii ANTIFA and Co globalista ii promoveaza mesajul Papei??! Sau invers: nu este strigator la cer cum supremul catolic (cel mai bun crestin al lor, INFAILIBIL), promoveaza distrugerea crestinismului si indeamna la primirea de paraziti refugiati care panaacum au fost de folos culturii si economiei europene prin violuri, furturi, crime, batai si primire de ajutoare sociale????

 3. Ionut Moraru says

  Cat despre blondine imediat acelasi gand m-a fulgerat si pe mine: or fi fetele prea statute de stau cu banner-ul ala in brate??

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php