Statuia lui Cristofor Columb vandalizată la Baltimore. Considerat promotor al ”sclavagismului”?

1 348

Statuia lui Cristofor Columb din Baltimore, SUA, a fost vandalizată de extremiștii de stânga. Poliția din Baltimore precizează că anchetează incidentul.

https://youtu.be/iFSW0id36FA

Vandalizarea statuii lui Columb a fost filmată și încărcată pe platforma YouTube de către un utilizator ce poartă denumirea de „Rezistență populară”, informează Baltimore Sun. Filmulețul prezintă un bărbat care lovește în mod repetat baza monumentului lui Cristofor Columb, de lângă Herring Run Park. O altă persoană deține o pancartă pe care scrie: „Racism, dărâmă-l”. Pe monument, cei doi bărbați pun o altă pancartă pe care scrie: „Viitorul este al justiției rasiale și economice.”

Naratorul filmului, care spune că se numește Ty, îl numește pe Cristofor Columb, navigator ce a descoperit America, ”terorist” și îl acuză de ”sclavagism”, ”genocid”, și de ”exploatare capitalistă a forței de muncă”.

„Vrem să informăm oamenii că este o infracțiune ceea ce s-a întâmplat. Dacă persoanele vor fi identificate, ele vor fi urmărite penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției T.J. Smith, potrivit sursei citate.


sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Trebuie precizat. Se observa ca nu sunt „doi barbati” ci sunt doi NIGGERS Deci sunt ciori..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php