Donald Trump critică reporterii care au prezentat părtinitor evenimentele de la Charlottesville

0 342

  Donald Trump a criticat principalele canale media și de stânga marți după-amiază pentru că nu au relatat violențele comise de contramanifestantii de stânga , weekendul trecut în Charlottesville, Virginia scrie Breitbart News

https://youtu.be/SvVkHIbU8N0

În conferința de presă susținută la Trump Tower , New York, președintele SUA a oferit replici prompte după ce o mulțime de reporteri au început să strige întrebându-l de ce „a așteptat” să-i condamne pe „neo-naziști și naționaliștii albi”.

„Nu se putea face o declarație corectă atât de prematur” a afirmat el, apărându-și declarația inițială de sâmbătă înainte de a avea toate datele de la fața locului. „Spre deosebire de voi, spre deosebire de presă, înainte de a face o afirmație îmi place să cunosc toate datele”

În timp ce reporterii au devenit din ce în ce mai agitați, Trump a continuat să-și apere decizia și să condamne presa pentru relatarea părtinititoare a evenimentelor…

…Trump a condamnat de asemenea pe cei care el i-a numit protestatarii de extremă-stângă fără autorizaţie care au atacat mulţimea protestatarilor de dreapta.

„Au ei vreo urmă de vină? Despre faptul că au venit atacând cu bâte în mâini ce putem spune? Au ei vreo problemă?” a întrebat el. „Eu cred că au”.

Trump a descris ziua că „oribilă” dar le-a reamintit reporterilor că „sunt două variante ale unei povești”.

„Cred că vina este de ambele părți” a spus Trump, „nu am nicio îndoială în legătură cu asta și cred că nici voi nu aveți, și dacă ați relata faptele corect, ați spune asta”

Reporterul CNN Jim Acosta a protestat afirmând că „neo-naziștii” au început violența venind în Charlottesville pentru a protesta împotriva dărâmării statuii generalului confederat Robert Lee.

Trump nu a negat că au fost „persoane rele” în grupul de dreapta dar a spus că erau și persoane care nu erau „neo-naziști” sau „naționaliști albi” în acel grup.

Trump a respins presupunerile presei că i-ar pune pe același plan moral pe cei de extremă-stângă cu susținătorii supremației rasei albe.

„Nu pun pe nimeni pe un plan moral” a afirmat el. A fost un grup de o parte și altul de cealaltă care s-au atacat unii pe alții cu bâte, a fost brutal și oribil”…

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php