Tudose: Iliescu, un om extraordinar, echilibrat, corect. De Năstase m-am simţit mândru

3 501

Foştii preşedinţi ai PSD, Ion Iliescu şi Adrian Năstase, au fost oameni extraordinari, a declarat fără echivoc premierul Mihai Tudose.

Imagine similară

Prim-ministrul Mihai Tudose are numai cuvinte de laudă faţă de doi dintre cei mai controversaţi foşti şefi ai PSD – fostul preşedinte Ion Iliescu şi fostul premier Adrian Năstase.

„Ion Iliescu a fost un om extraordinar pentru timpul acela, un om echilibrat, un om corect, un om respectat şi astăzi, şi nu numai în ţară, şi în străinătate. Poate nu a fost un om perfect, dar pentru acele timpuri, cu acea mentalitate, nu ştiu dacă România suporta un şoc foarte mare atunci. Am avut foarte multe de învăţat de la el”, a declarat premierul, citat de Agerpres.

Mihai Tudose a evocat, de asemenea, şi un moment în care s-a simţit „mândru de premierul României, domnul Adrian Năstase”: este vorba despre un eveniment petrecut la Strasbourg, cu ocazia a 10 ani de la accederea României la Consiliul Europei, în care fostul şef PSD a ţinut un discurs în faţa studenţilor de la Universitatea „Robert Schuman”.

„Erau aproape 300 de studenţi în aulă. Domnul Adrian Năstase a vorbit trei ore despre Titulescu. Trei ore, nu s-a foit unul, nici noi, cei din delegaţie. Şi credeţi-mă, fumător, după trei ore, cam începi să te foieşti. Un moment de mândrie, chiar un om extraordinar din punctul acesta de vedere, pe politică externă era extraordinar. Astăzi nu mai recunoaşte nimeni că eforturile domniei sale s-au concretizat prin intrarea în Uniunea Europeană şi în NATO”, a precizat Tudose.

 

sursa: EpochTimes

3 Comments
 1. Dacul Liber says

  Domle ia uite ce neocomunisti meschini sunt in guvernul Romaniei…noi ,Românii adevarati,nu suntem deloc mândri cu postsovieticul criminal ilici si nici cu penalul cu multe oua bombonel…chiar si matusa lui tamara are nume muscalesc.Doamne iarta-ne,cine a condus si cine conduce acum țara! Niste vrajmasi ai Națiunii!

  1. Dacul Liber says

   Apropo ,am remarcat ce figura de betiv are tovarasul prim….

   1. Dacul Liber says

    No offence:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php