Trump dă afară transgenderii din armata SUA. Pentagonul reacționează

0 529

Pentagonul a informat miercuri că va transmite în curând armatei americane noi reguli după ce președintele Donald Trump a anunțat că nu le va permite persoanelor transgender să slujească în armata SUA în nici o calitate, relatează Reuters.

„Vom continua să lucrăm îndeaproape cu Casa Albă pentru a aborda noile măsuri anunțate de comandantul suprem în legătură cu persoanele transgender care servesc în armată. Vom face cunoscute măsurile revizuite în viitorul apropia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, căpitanul Jeff Davis.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat, miercuri, că Guvernul nu va mai permite persoanelor transgender să slujească în armata SUA în nici o calitate, relateazădonald t Reuters și AFP.â, potrivit Agerpres.

”După consultări cu generalii și experții mei militari, vă rugăm să luați la cunoștință că guvernul Statelor Unite nu va accepta sau nu va permite persoanelor transgender să slujească în nici o calitate în armata SUA. Armata noastră trebuie să se concentreze pe o victorie decisivă și totală, și nu poate suporta povara unor costuri medicale enorme și perturbările pe care persoanele transgender le-ar antrena. Mulțumesc”, a scris Trump pe Twitter.

 

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php