IMBECILITATEA Corectitudinii Politice: „Statuile din marmură ALBĂ sunt RASISTE”

3 485

O profesoară de la Universitatea din Iowa a scris un articol în care arată că „marmura albă” a operelor de artă alimenteză „supremaţia albilor”.

Imagine similară

Profesoara Sarah Bond încearcă să demonstreze într-un articol publicat în Hyperallergic că „numeroase statui, basoreliefuri şi sarcoface din operele de artă create în lumea antică occidentală au fost iniţial pictate”.

Ea susţine că prezentarea operelor de artă antice nevopsite, astfel încât să se vadă marmura albă, „este o construcţie periculoasă”: echivalarea marmurei albe cu frumuseţea „alimentează ideile despre supremaţia albilor”.

 

via Evz.ro

3 Comments
 1. brrrr........ says

  cand o sa inceapa razboiul astia alaturi de poponari or sa moara primii

 2. Ionut Moraru says

  Ovreicuta Sarah…Nu s-a observat ca de vreo 10 ani incoace mult manechine din vitrine sunt negre? Oare de ce? Nicaieri nu mai exista manechine exclusiv albe.

 3. Dacul Liber says

  Dupa nas , in imaginile de pe google, pare evreica.Neamul asta păcătos , care se crede ales,ar vrea sa schimbe istoria si cultura Lumii după placul lui.
  Dumnezeu sa-i pedepsească!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php