SUA: Membru al Partidului Democrat îl înjură şi îl vrea mort pe congresmenul republican împuşcat de curând de un suporter radicalizat al democraţilor

2 258

MRCTV.org, 26 inie 2017

Un înalt oficial al Partidului Democrat din statul american Nebraska a fost filmat înjurându-l pe congresmenul republican Steven Scalise, aflat la spital în stare gravă după ce a fost împuşcat de un suporter fanatic al Partidului Democrat.

Phil Montag, Preşedintele Comisiei pentru Tehnologie a Partidului Democrat din Nebraska, a fost filmat făcând afirmaţii pline de ură şi îmtr-un limbaj extrem de trivial cu privire la purtătorul de cuvânt al grupului Partidului Republican din Congresul SUA, Steve Scalise.

Democratul s-a arătat supărat că respectivul republican lucra la respingerea reformei în sănătate introdusă de Administraţia Obama şi a aprobat atacul armat căruia acesta i-a căzut de curând victimă din cauza convingerilor sale politice:

I hate this motherf***er. I’m glad he got shot.”…”I wish he was f***ing dead

Îl urăsc pe (insultă trivială). Mă bucur că a fost împuşcat. Aş vrea să fi murit (înjurătură trivială).

Democraţii şi suporterii lor au acceptat foarte greu rezultatul alegerilor din 2016 din SUA, care au dat o majoritate republicană în Congresul SUA şi un preşedinte republican.

 

via Știri pentru viață

2 Comments
  1. calin eugen says

    Daca asta e acum democratia in SUA, e jale,jale mare..Oare ce ne rezerva viitorul?…

    1. Dacul Liber says

      Frate o sa vezi ce o sa fie in Europa!Dupa cum arata Vremurile,in 10-15 ani o sa fim in plin razboi!Civil!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php