VIDEO Planned Parenthood impune „cote” de avorturi și oferă recompense angajaților „model”

0 292

Cel mai recent video din seria de înregistrări realizate de organizația americană Live Action despre activitatea Planned Parenthood relevă cum compania de avorturi își recompensează angajații-model cu petreceri, scrie LifeSiteNews.

„Fiecare centru avea un obiectiv de atins, câte avorturi se făceau” spune Sue Thayer, fost manager la Planned Parenthood. „Centrele care nu efectuau avorturi ci erau doar centre de planificare familială, ca al meu, aveau target de trimiteri la avort.”

„Era o grilă și dacă ne atingeam target-ul aveam o linie verde. Dacă eram la 5% sub, linia era galbenă. Dacă era cu 10% sub target, era roșie. Atunci aveam nevoie de un plan pentru o acțiune corectivă – de ce nu ne-am atins ținta, ce vom face diferit data viitoare.”

Clipul intitulat „Planned Parenthood’s Abortion Quotas” (Cotele de avorturi ale Planned Parenthood) este cel de-al patrulea din seria realizată de Live Action, „Abortion Corporation” (Corporația avortului).

Două din episoadele precedente se intitulează „Ultrasounds for Killing, Not Care at Planned Parenthood” – referitor la modul în care PP oferă ecografii doar femeilor care vin la clinică să avorteze și „The Prenatal Care Deception” în care angajați PP sunt înregistrați refuzând femeilor îngrijirea prenatală pe motiv că compania este specializată în avorturi.

Fosta infirmieră Planned Parenthood Marianne Anderson afirmă în același clip video că li se spunea regulat că trebuie să-și atingă ținta ca să păstreze clinica deschisă.

„Mi-am antrenat echipa să încurajeze femeile să aleagă avortul și să îl facă la Planned Parenthood pentru că asta conta la, știi, atingerea target-ului nostru”, mai spune Thayer, care a fost directoarea clinicii PP din Storm Lake, statul Iowa.

Ea a mai declarat că Planned Parenthood convinge femeile care nu aveau bani să plătească imediat prima vizită la clinică de faptul că avortul e cea mai bună alegere: „Dacă nu poți plăti 10 dolari azi, cum ai să ai grijă de un copil…. Nu crezi că cea mai bună alegere e întreruperea [de sarcină]?”

Citește și: RAPORT: Planned Parenthood – Istoria completă a principalului promotor al avortului și al „educației” sexuale

În plus față de petreceri, angajații pot fi recompensați pentru îndeplinirea cotelor cu premiul „managerul de clinică al lunii” care le oferea un prânz cu management-ul de top al firmei.

„Planned Parenthood nu are cotă de adopții și nici de îngrijiri prenatale, ci cote de avorturi”, spune Lila Rose, președinte și fondatoare a Live Action. „Planned Parenthood face profit din femeile aflate în mijlocul celei mai dificile experiențe ale lor și își stimulează angajații să ia viețile copiilor nenăscuți cu petreceri, concedii și prânzuri cu management-ul de top.​ E vremea să redirecționăm banii din taxele noastre către clinicile de sănătate locale care oferă îngrijire adevărată femeilor, în loc să-i dăm la Planned Parenthood, o corporație concentrată pe creșterea numărului de avorturi.”

Una din promisiunile majore din campanie ale președintelui Trump a fost definanțarea Planned Parenthood. După ce a semnat decretul de sistare a finanțării organizațiilor internaționale afiliate PP, președintele Trump așteaptă ca Parlamentul federal, Congresul, să adopte un proiect de lege care să redistribuie cele aproape 500.000.000 de dolari acordați anual Planned Parenthood de fosta administrație către centre medicale.

 

sursa: Cultura Vieții

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php