Naționalistul Petru Borodi s-a adresat de pe scena din Piața Unirii miilor de protestatari clujeni

0 581

În cea de-a XI-a zi de când mii de clujeni protestează fără oprire împotriva Guvernului Grindeanu care a aprobat în miezul nopții ordonanța care modifică Codul Penal, naționalistul Petru Borodi s-a adresat acestora de pe scena amenajată în Piața Unirii.

Momentul a fost unul istoric, mai ales că Petru Borodi este fostul lider al “Golaniei” din Cluj-Napoca, din 1990, când a creat în jurul statuii lui Matei Corvin zona liberă de comunism împotriva lui Ion Iliescu și a apropiaților lui, care acaparaseră puterea. Borodi a fost și reținut pentru acțiunea de demolare a ”monumentelor” sovietice din Cluj și a condus grupări legionare ardelene anti-comuniste, alături de răposatul Costel Condurache.

Tot Borodi a vorbit Comisiei parlamentare pentru Roșia Montana, într-o mișcare care a blocat proiectul RMGC.

Vineri seara, el le-a spus clujenilor că la vârsta de peste 70 de ani continuă să iasă în stradă împotriva corupției și a neocomuniștilor care încă dețin puterea.

Acesta consideră că lupta străzii împotriva bolșevicilor trebuie să fie continuată mai ales din cauza crimelor săvârșite de aceștia împotriva elitei intelectuale românești, în dreptul deținuților politici care au murit departe de casă, în lagăre precum cel de la Periprava.

 

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php