Bădiță: ‘Soros m-a manipulat’. Legătura cu Macovei, Clotilde Armand și Nicușor Dan

1 503

Florin Bădiță, organizatorul zilei fara pantaloni de la metrou  din București, și unul din animatorii protestelor din aceste zile, omul din spatele paginii “Corupția Ucide”, a spus că vrea să facă anumite precizări despre trecutul său legat de Monica Macovei, Nicușor Dan, Clotilde Armand și George Soros, titrează DC News.

“Am facut prea multe chestii in viata mea. De unele am si uitat. Dar cum ma astept sa urmeze mai multe atacuri la adresa mea in urmatoarele zile, mai bine le postez eu decat sa stau sa fac debunking cand mai descopera astia postari mai vechi.

Am fost voluntar in campania lui Monica Macovei la alegerile prezidentiale din 2014. Asa am fost voluntar si in 2012 in campania lui Nicușor Dan.

Cu Monica Macovei mai am si vreo 2 selfie-uri care sunt postate public, banuiesc ca o sa apara in spatiu public. Si acolo macar nu am iesit cu ochi inchisi. Si cu Nicusor am niste poze in care aparem impreuna.

Am organizat protestul de sustinere pentru Clotilde Armand. Cu ea nu am poza, de fapt nici nu am apucat sa vorbesc cu ea, dar ma deranja faptul ca se refuza renumararea voturilor. Dar nici la unu nici la altul nu m-am bagat in partid sau ceva.

Si tot asa, am mai fost voluntar la inca vreo 50 de alte evenimente, campanii gen Let’s do it Romania, European Volunteer Week. Am colaborat cu vreo 50 de ONG-uri pana acum, fie ca le ajutam pe partea de harti, faceam ateliere de pictura, etc. Am organizat partea de inceput a protestelor din ianuarie 2012.

Si am avut o relatie faina cu fundatia Soros. Am participat la un hackaton organizat de guvernul PSD impreuna cu fundatia Soros in 2014.

Am mai fost la fundatia Soros in 2013 la un training, unde Soros m-a manipulat si m-a invatat cum pot sa iau statul la intrebari, ca sa aflu daca o primarie fura bani publici sau nu. Asa am invatat cum sa trimit cereri pe Legea 544/2001.

 

via NapocaNews

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Dupa cum se vede omul fara chiloti in metrou dar cu blana in cap, traia si traieste din voluntariat. Adica el castiga bani din actiuni la care „nu se dau bani” ca sunt voluntare.
    Sluga sorosistei comuniste, procuroarea Macovei (pardon, voluntar), sluga sorosistului Nicusor Dan (pardon, voluntar) si sluga altor ONG-uri sorosiate iudeo-masonice (pardon, voluntar) unde s-a si calificat la locul de munca dupa cum singur declara.Tu zici fraiere!
    Te lepezi de satana?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php