Victoria lui Donald Trump i-a produs o gaură financiară importantă lui George Soros: a pierdut aproape un miliard de dolari în contextul scrutinului prezidențial din SUA

1 601

Omul de afaceri George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari după ce bursa de valori a crescut brusc în urma victoriei neașteptate a lui Donald Trump în alegerile prezidențiale desfășurate în Statele Unite pe 8 noiembrie 2016, a anunțat Wall Street Journal (WSJ), citat de CNBC.

Sursele au declarat pentru publicația WSJ că miliardarul George Soros a fost precaut în legătură cu evoluțiile piețelor financiare în contextul alegerilor din Statele Unite și a înregistrat pierderi după victoria surprinzătoare a lui Donald Trump.

Însă Stanley Druckenmiller, fost colaborator al lui George Soros, a anticipat evoluțiile asociate cursei prezidențiale americane și a obținut un profit semnificativ, scrie WSJ, citând surse apropiate subiectului.

Bursa de valori și trezoreriile au beneficiat de pe urma victoriei lui Donald Trump, în contextul așteptării unor reglementări mai flexibile în anumite sectoare, a unor taxe mai mici și a unor stimuli fiscali.

Fondul de investiții al lui Soros, Soros Fund Management, administrează aproape 30 de miliarde de dolari pentru Soros și familia acestuia.

George Soros a sprijinit-o pe Hillary Clinton în campania electorală.

sursa: ActiveNews

1 Comment
 1. Ionut Moraru says

  Soros, mareste urechile alea mari de jidan si asculta:
  „Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa/
  Ce bine imi pare ca ai pierdut/
  Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa/
  Ce bine imi pare ca ai pierdut…..”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php