Donald Trump, declarat „Personalitatea anului 2016” de revista Time

0 313
Victorios în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie, magnatul republican Donald Trump a fost declarat „Personalitatea anului 2016” de cunoscuta revistă Time.
Donald Trump, declarat „Personalitatea anului 2016” de revista Time
Donald Trump, care a obținut o victorie fără drept de apel la alegerile prezidențiale de luna trecută a fost ales drept „personalitatea anului” deoarece, a explicat directoarea publicației, Nancy Gibbs, ” a sfidat toate așteptările, a rupt toate convențiile și a reușit să înfrângă două partide politice”.
„În lumea politică americană nu s-a mai văzut o persoană care să fie atât de puțin convențională”, a mai spus Gibbs.
Pe lista scurtă a finaliștilor s-au regăsit contracandidata sa democrată Hillary Clinton, președintele rus, Vladimir Putin, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, președintele Recep Tayyip Erdopgan și premierul indian Narendra Modi. Dar și britanicul Nigel Farage, care ca lider al Ukip, a condus campania de ieșire a Marii Britanii din UE.
La scurt timp după anunțul făcut de Time, Donald Trump s-a declarat „încântat”, considerând că alegerea sa ca personalitate a acestui an reprezintă o „mare onoare”.
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php