Marian Munteanu, discurs de zile mari: Vrem să rămânem ce-am fost dintotdeauna, o cetate a credinței și civilizației creștine în această parte lumii! Despre USR: O „anexă a PNL”, în „așa numitul proiect Cioloș, care face de râs România și poporul român”

4 792

Liderul Alianței Noastre România, Marian Munteanu, a participat la o emisiune electorală de la Realitatea TV, unde a explicat principalele direcții ale formațiunii sale politice.

De ce voi vota cu Marian Munteanu

În cadrul acestei emisiuni, fostul lider al studenților din Piața Universității din 1990 a făcut o analiză a situației politice și sociale din țară.

Principalele afirmații ale lui Marian Munteanu:

Despre credință, societate și identitate

„Despre vedeți câți din acești politicieni lucrează împotriva Bisericii creștine, a Bisericii Ortodoxe? Și a tuturor valorilor creștine împărtășite de toate celelalte culte? Nu vedeți că nu se fac numai jocuri pentru a se promova homosexualitatea – în numele toleranței. Nu e vorba de nicio toleranță aici. Nimeni nu are nimic cu acei oameni, dar trebuie să ne apărăm familia, valorile, cultura. Să nu mai îngăduim să se dea cu pietre în biserici (cum s-a întâmplat după evenimentele de la Colectiv -n.r.), să nu mai îngăduim să fie scoase din manuale lucrurile care privesc istoria noastră, limba și cultura noastră. Trebuie să ne păstrăm această unitate pe care am păstrat-o mii de ani și care acum este pusă în primejdie… Sunt pentru toleranță, dar și împotriva anti-românismului”.

Despre implicarea altor țări în treburile României

„Tot felul de factori externi care au dirijat cozi de topor care se plimbă prin țară și ne dau nouă lecții”
Despre apărarea țării
„Avem o armată vitregită, industria de apărare este la pământ. Nu avem capacități de producție.Trebuie să avem grijă și noi de apărarea teritoriului național, cu forțele noastre. Trebuie dezvoltate structurile de voluntari, există oameni care vor să participe la apărarea acestei țări”.
Despre PNL și PSD
„În PNL s-a instalat acolo o direcție care face jocul grupărilor neo-marxiste, stângiste, neo-liberale. PNL vrea să dea țara pe mâna PSD-ului. Guvernul domnului Cioloș, să-mi fie cu iertare, a fost eroare care duce de râpă PNL-ul. Este un guvern care a furnizat un singur tip de suport pentru această construcție anexă al PNL care este USR”
„Asta (poziția PNL față de parteneriatul civil -n.r.) spune tot despre abordarea stângistă, neo-marxistă, internaționalistă, lamentabilă, în care o anumită zonă din conducerea PNL, în cârdășie cu grupurile care compun împreună, așa numitul proiect Cioloș – USR, fac de râs România și poporul român”.
„PSD este 27 de ani într-un fel sau altul, implicat în conducerea țării. Oamenii sunt sătui, cât să mai meargă cu PSD?
ALDE, PRU – anexe ale PSD. USR, anexă a PNL, făcute să mai păcălească lumea pentru câteva voturi.
PSD și PNL sunt desprinse din vechiul FSN”

Despre relația NATO – SUA – Rusia

„Noi dorim să întărim prezența în NATO, parteneriatul cu SUA, vrem să ne întărim capacitatea de apărare a țării, să rămânem ce-am fost întotdeauna: o cetate a credinței și civilizației creștine în această parte lumii și în mod firesc o vom face alături de partenerii noștri, într-o atmosferă de respect și demnitate în relația cu vecinii noștri, inclusiv cu Rusia, care este ea însăși într-o relație de parteneriat și dialog cu SUA”.
Despre parteneriatul civil
„Nici nu să nu le treacă prin minte așa ceva. România este și va rămâne o țară creștină, cu instituții creștine, dintre care familia este una dintre cele mai importante. Le vom apăra împreună cu majoritatea compatrioților noștri”.
sursa: ActiveNews
4 Comments
 1. iulian says

  Socialismul comunistoid romanesc are 3 varste:
  – prima, a ocupatiei violente (’45-’65), in care au fost acumulate/nationalizate cu forta proprietatile private, perioada in care s-au inaltat la cer „sfintii inchisorilor”;
  – a doua, cea criptofeudala (’65-’89), in care comunistii si-au organizat piramidal controlul asupra tuturor valorilor mobile si imobile din Romania (ca sa te tratezi, trebuie sa „stii” un doctor; ca sa repari masina, un sef de service; ca sa iei de mancare, un sef de alimentara; pentru casa, cineva de la partid; samd…);
  – a treia, cea de acum, a „improprietaritilor”, interval in care – pentru toate proprietatile controlate in perioada predecembrista – au aparut si mult doritele certificate de proprietate, scrise negru pe alb (urmasii talharilor si ai lacheilor lor devin proprietari cu acte in regula).

  Punctele de mai sus se pot comprima => nu exista PSD sau PNL sau alte initiale goale (ingropate de istorie), ci doar un PCR bine organizat, monolitic (caci doar monada explica deplin „traseismul” politic), un grup viclean deloc alogen (grup impamantenit, puii alogenilor sunt romani nativi, nu-i asa?) care roteste continuu cadrele, cu rare aparitii de cadre noi, „pupatoare de inel din convingere” („n-am mama, n-am tata”, samd…).

  Atat timp cat vom legitima aceste capuse prin prezenta noastra la urne (fie si pentru anularea votului), „schimbarile democratice” se vor succeda la infinit, aceiasi derbedei ramanand la putere. Minciuna democratiei, aceasta poezie la fel „sincera” precum „productia la hectar” a lui Ceausescu, trebuie explicata algebric, cu poze sau dupa caz, cu abacul. Cum vine aceasta „democratie”? Promit una, iau voturile, iar dupa aceea fac ce „vrea muschii mei” fara sa raspund pentru asta?? Cumpar paine, dau banii si primesc in cele din urma pietre??

  Personal, NU am nicio problema cu bogatia ingaduita de Dumnezeu celor merituosi, inteligenti si creativi (caci exista si astfel de oameni, scosi mereu in fata, astfel incat imaginea lor impecabila sa imprumute credibilitate si capuselor istoriei…). Alergia mea cea grozava este la furt si nedreptate, nu la bogatia materiala. Nu poti sa iei bunuri cu forta sau prin crime ingrozitoare, sa le lasi mostenire urmasului „nevinovat” care ne explica tuturor ca de fapt EL a muncit pentru tot ce are… Ca si-a vandut Trabantul ca sa porneasca niste afaceri…

  Dresura de oameni trebuie oprita. Asta este posibil doar cu ajutorul Bunului, caci oamenii singuri nu au putere sa biruiasca duhul lumesc…

  (…off, m-am enervat scriind…)

 2. Alexandru says

  Bravo Iuliane, nici cq s

 3. Alexandru says

  Nici ca se putea expune mai bine!

 4. Modest Zatu says

  Fără cuvinte domnul Iulian! Doar un simplu Mulțumesc și un mare Doamne Ajută-ne!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php