Reacții post-referendum în Italia. Ministru italian: Brexit a inițiat dezintegrarea Europei!

4 456
Sandro Gozi, unul dintre aliații politici ai premierului Matteo Renzi, a afirmat că statul italian întâmpină ”o perioadă de nesiguranță” în urma respingerii amendamentelor constituționale în referendum.
itexit3
Ministrul, care face parte din Partidul Democrat, de centru-stânga, susține că respingerea referendumului reprezintă o oportunitate pierdută de a reforma instituțiile europene și de a salva UE de la dezbinare, informează Mediafax.
„Cred că începutul dezintegăririi UE a început o dată cu Brexitul”, a spus Gozi.
”Depinde de celelalte 27 de Guverne să relanseze Europa. Aceasta a fost politica noastră; acesta a fost țelul nostru în cadrul Guvernului Renzi. Este clar acum că Europa pierde un actor politic important în procesul său de relansare”, a adăugat acesta.
Aceste afirmații au loc după ce premierul Italiei, Matteo Renzi, a anunțat, duminică seară, că a luat decizia de a demisiona, după ce majoritatea cetățenilor italieni au respins, prin referendum, reformele constituționale propuse.
sursa: ActiveNews
4 Comments
 1. iulian says

  Poti „dezintegra” doar ceva ce a existat aievea. Nu este cazul UE.. Pur si mulu niciun european nu isi poate imagina o strada pe care riveranilor sa le fie permis sa traiasca, sa manance si sa iubesca in ce casa vor si cand vor, „fara granite”. UE este o abstractiune creata de niste oameni bolnavi, degenerati, rupti complet de lumea reala.

 2. d'aia n-are ursu' coada says

  ok si ce prevedeau modificarile asea constitutionale? ca peste tot aud numai vaiete vai vai au votat contra shoc crima dezastru , DA IN CE BIP BIP A CONSTAT DEZASTRUL? si mai ales pentru cine a fost dezastru? corect iulian – ue este o utopie fara nici cea mai minuscula si fragila legatura cu realitatea – un fel de babilonie amestec de substante cu proprietati diferite care se dezinegreaza prin insasi contactul lor unele cu alte

 3. George says

  Dupa cum a zis Iulian,poti dezintegra ce a existat,iar acest NOU URSS , NU A EXISTAT,iar Regatul Unit (ca si toate restul tarilor) a iesit tocmai pt a nu permite crearea acestui monstru,iar daca se creeaza,macar ei sa nu fie in el.
  Dupa cum a spus domnul Nigel Farage (liderul partidului UKIP,singurul anti-NOU URSS,care a scos tara din el) „Noi vrem un continent european al STATELOR NATIONALE” .

  Absolut toti din acest „parlament” a NOULUI URSS sunt bolsevici care dupa ce oficial a picat bolsevismul in est iar in rest nu l-au putut impune oficial,au fugit toti in NOUL URSS.Astfel,exact cum ilic a deturnat Revolutia si a continuat bolsevismul,asa fac ei cu acest NOU URSS.
  Insusi Gorbaciov a spus ” Sunt uimit cum politicienii „europeni” (adica DIN TARIIE SUVERANE din continentul European) vor sa recreeze cu orice pret URSS-ul”.

  Singurul scop a acestui NOU URSS e sa DISTRUGA TARIILE (steaga de pe harta),colonizeze,infesteze si deci ELIMINE POPOARELE LOR (prin corcirea cu ciori din africa,arabia si galbejiti) si federalizarea continentului,pt a face astfel,primul pas spre INTERNATIONALA BOLSEVICA / „NOUA” „ORDINE” MONDIALA .
  De altfel,astfel,stapanul acestui NOU URSS,TERORISTUL MONDIAL COMUNIST EVREIESC sua va putea astfel jefuii tariile si popoarele respective,in beneficiul celor care conduc aceasta non-tara,evreii,corporatiile si bancherii.
  Pentru a grabii acest proces,evreii recunosc ca organizeaza,conduc si vor sa impuna ELIMINAREA OMULUI ALB https://www.youtube.com/watch?v=bOgkGzMdieI

 4. George says

  Adevarata fata a NOULUI URSS https://www.youtube.com/watch?v=FhFsb2uiuDE&t=192s .

  Astfel,hai sa adunam preoti din tara si sa inceapa prohodul acestui NOU URSS.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php