Instituțiile europene forțează ideologia gender pe gâtul statelor UE cu ajutorul convenției privind violența domestică

1 473

Cele mai extremiste comisii ale Parlamentului European – Libertăți Civile (LIBE) și Drepturile Femeilor și Egalitate de Gen (FEMM) și-au unit forțele, marți, pentru o audiere publică finanțată de Comisia Europeană și de Consiliul Uniunii, cu scopul de a avansa periculoasa ideologie „gender” și de a forța statele membre să adopte Convenția de la Istanbul, maculată de aceasta.

pediatricians-call-gender-ideology-child-abuse

Audierea asupra intrării în vigoare în statele UE a Convenției de la Istanbul privind violența împotriva femeii și-a propus să contribuie la un raport intermediar având ca autori comuni cele două Comisii, cu Anna Corazza Bildt și Christine Revault d’Allonnes Bonnefoy drept co-raportori, însă din păcate a avut exclusiv vorbitori care, cu toții, au susținut includerea în Convenție a periculoasei teorii „gender”, ceea ce o va face, în premieră, o definiție obligatorie în toate statele unionale. Niciun efort nu a fost depus de organizatori pentru a adigura prezența printre vorbitori a unui grup civic care se opune ideologiei gender.

Audierea urmează unei dezbateri în plenul Parlamentului săptămâna trecută. În timpul acesteia, activiștii „gender” au primit un puternic sprijin atât din partea Comisiei Europene cât și din partea președinției Consiliului Uniunii Europene, asigurată de Slovacia. Vorbind din partea Comisiei, Vera Jourova, Comisarul pentru Justiție, Consumatori și Egalitate de Gen a informat despre cum vedea Comisia „progresul în accederea Uniunii Europene la Convenția de la Istanbul.”

D-na Jourova a declarat că „încurajează constant Statele Membre să ratifice documentul în toată Uniunea Europeană, și Statele Membre se pot baza, ca ajutor în acest proces, pe programele și fondurile europene disponibile”. Cu alte cuvinte, în plus față de hărțuirea statelor pentru a semn acest document periculos Comisia le mai oferă și mită sub forma unor fonduri pentru proiecte „prietenoase” față de teoria gender. Ea face clar și că Comisia vedea această procedură ca pe o oportunitate de a continua finanțarea ONG-urilor care promovează această agendă radicală: „Banii vor merge la organizații – ONG-uri – care lucrează pe teren și care pot de asemenea contribui foarte semnificativ la succesul acestei campanii. Ca să mai adaug ceva referitor la bani, doar în 2016 Uniunea Europeană a cheltuit 24,5 milioane  de euro pentru susținerea a 62 de proiecte umanitare pentru combaterea violenței bazate pe gen.”

Citește și: Teoria genului: intenții generoase, efecte secundare dezastruoase

Reprezentantul Președinției Consiliului, ministrul slovac Ivan Korčok – care teoretic ar trebui să reprezinte interesele statelor membre – se arată și el vrăjit de doctrina gender. Într-un limbaj cu dublu înțeles, el se referă la „angajamentul de durată al Consiliului de a vedea sfârșitul suferinței victimelor printr-un instrument eficient și obligatoriu precum este Convenția de la Istanbul.”

Deși ministrul slovac admite că există puncte de vedere divergente asupra acestui document controversat în interiorul statelor membre ale Consiliului Europei, totuși el este decis să îl împingă înainte la nivelul UE până la finalul acestui an. Acești ideologi radicali nu se vor da înapoi de la nimic în eforturile lor de a submina unul dintre fundamentele societății occidentale – complementaritatea între bărbat și femeie.

Vă reamintim motivele pentru care motiv considerăm Convenția de la Istanbul un document nefast:

Citește și: Convenția de la Istanbul: amenințare la adresa familiei și a libertății religioase

1. O astfel de lege pentru protecția femeilor este superfluă. Avem deja în România o lege similară, recent modificată. Întrucât cazurile de astfel de violență continuă să se înmulțească, avem o dovadă clară a nevoii de educație și nu de mai multe metode represive, care nu pot funcționa singure. Convenția nu va contribui deci cu nimic la protecția femeilor agresate.
2. Convenția este un cal troian pentru introducerea ideologiei „gender” și a practicii acesteia în statele semnatare. Paragraful 4.3 al Convenției arată care sunt categoriile a căror discriminare în baza Convenției este interzisă:

„Implementarea dispoziţiilor prezentei Convenţii de către Părţi, în special măsurile de protejare a drepturilor victimelor, vor fi asigurate fără discriminare din orice motiv, cum ar fi sexul, genul, rasa, culoarea, limba, religia, politic sau altă opinie, origine naţională sau socială, asocierea cu o minoritate naţională, proprietatea, naşterea, orientarea sexuală, identitatea de gen, vârsta, starea sănătăţii, dizabilitatea, starea civilă, statutul de emigrant sau de refugiat, sau alt statut.”

După cum puteți vedea, nu e deloc ușor să descoperi teoria gender în această listă și aproape nimeni din cei neavizați nu i-a acordat atenție. Din păcate, ea se află acolo: expresia „identitate de gen” înseamnă exact asta: oricine simte că este femeie, indiferent de sexul biologic, are dreptul să fie tratat ca o femeie. Inclusiv la toaletă – vezi deja celebrul „război al toaletelor” din administrația tembelului Obama, despre care am scris în repetate rânduri.

De asemenea, cap. 3 punctul c) dă și definiția genului, iar aceasta este exact cea luată din teoria genderistă:

“gen” va însemna rolurile, comportamentele, activităţile şi atributele construite social, pe care o societate dată le consideră adecvate pentru femei şi bărbaţi;

Convenția solicită de asemenea implementarea unitară: cu alte cuvinte, nu este posibilă protejarea femeilor fără a impune genderismul ca normă. Acesta trebuie introdus în sistemul de educație, ceea ce poate însemna inclusiv grădinițe „neutre” ca în Suedia sau tratament hormonal pentru stoparea pubertății în cazul copiilor care „se simt” altceva decât le indică sexul biologic…

Înainte de Convenția de la Istanbul, singura definiție a „genului” într-o convenție internațională obligatorie este cea din Statutul de la Roma (Rome Statute). Acesta folosește termenul de „gen” înseamnă „bărbații și femeile în contextul societății”.Un alt document important, Platforma de Acțiune Beijing (Beijing Platform for Action) afirmă că genul va fi înțeles „așa cum a fost înțeles în mod tradițional” – adică, sinonim cu sexul biologic.

Pe această temă recomandăm încă o dată excelentele cărți ale d-nei Gabriele Kuby despre revoluția gender, apărute și în română:

Gabriele Kuby – „Etatizarea educaţiei. Pe calea către noul om gender”

Gabriele Kuby – „Revoluţia sexuală globală”

Pentru cei care înclină să creadă că exagerăm recomandăm documentul ILGA din 2010.

 

sursa: Cultura Vieții

1 Comment
  1. d'aia n-are ursu' coada says

    stai sa vezi cand o sa se lase cu violente impotriva activistilor gender

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php