Alegeri SUA: Hillary Clinton felicită cel mai mare lanț de avorturi din SUA la 100 de ani de la înființare

2 337

Pe 16 octombrie, prin 5 tweet-uri, Hillary Clinton a lăudat și a felicitat organizația Planned Parenthood (Planned Parenthood Federation of America) la împlinirea a 100 de ani de la înființare.

1-85di7tn6k1wpzcabroivag

Organizația are cel mai mare lanț de clinici de avort din SUA, fiind responsabilă de avortul a aproape 7.000.000 de copii de la înființarea ei până în prezent.

Prin Federația Internațională Planned Parenthood și organizațiile asociate ei în mai mult de 189 de țări, PP este cel mai important promotor al avortului în lume.

Veniturile PP SUA sunt de circa 1,3 miliarde de dolari anual, din care circa 530 milioane de dolari din fonduri guvernamentale.

PP a investit 20 milioane dolari în campania pentru președinție a lui Hillary Clinton și pentru contracararea candidaților pentru Congresul SUA care sunt pro-viață.

O serie de emailuri publicate de Wikileaks au arătat strânsele legături dintre Hillary Clinton și Cecile Richards, președinta PP. În urma lor, Arhiepiscopul Joseph Kurtz din Louisville, Kentucky, care este președintele Conferinței Episcopilor Catolici din SUA, a publicat o declarație critică pentru membrii de top ai echipei de campania a lui Hillary Clinton. Motivul este faptul că, într-un schimb de mailuri dintre doi membri, de cel mai înalt rang, catolicii sunt  considerați „grav înapoiați”, aceștia râd de oamenii de afaceri care își cresc copiii în credință, iar Hillary Clinton a refuzat să îl concedieze pe autorul acestei opinii.

Sursa: Life News

via Știri pentru viață

2 Comments
  1. Moraru says

    Chiar ca este o unealta a diavolului cum afirma Donald Trump

  2. calin eugen says

    Rusine,d-na Clinton!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php