Donald Trump: Hillary Clinton este liderul unui grup infracţional organizat

0 332

Luni, în Loveland statul Colorado, într-o arenă plină până la refuz cu simpatizanți entuziaști, după ce a prezentat soluțiile sale pentru redresarea economiei americane și a explicat evoluția companiei sale de la perioada dificilă a crizei imobiliare de la mijlocul anilor 90 până la succesul de astăzi, Donald Trump a lansat o serie de atacuri fără precedent la adresa contracandidatei pentru Casa Albă, Hillary Clinton.

Trump a susținut că Hillary Clinton a transformat Statele Unite într-o „republică bananieră” pentru a se sustrage acuzațiilor din ancheta privind scurgerile de informații clasificate aflate în cele peste 33.000 de e-mailuri pe care le-a șters după ce primise o citație din partea Congresului American pentru ca acestea să fie verificate. El a afirmat că acest caz este mai grav decât cazul Watergate din anii 70 dar mass-media americană nu i-a acordat atenția cuvenită.

De asemenea, Trump a acuzat-o pe Clinton că a avut o înțelegere secretă cu oficiali ai FBI care i-ar fi recomandat staffului candidatei la Casa Albă să-și distrugă laptop-urile, pentru a scăpa de orice urmă de dovadă care ar fi incriminat-o pe Clinton.

Trump a afirmat că Hillary Clinton este liderul unui grup infracțional organizat care a corupt guvernul american la cele mai înalte niveluri. El a reamintit și cazul lui Bill Clinton care, susținut de soția sa Hillary, a mințit Congresul American în legătură cu jenantul caz Monica Lewinsky din anii 90 în perioada când Bill Clinton era președintele SUA.

Trump i-a îndemnat pe americani să încheie epoca Clinton, dominată de corupție, minciuni și scandaluri, prin votul din 8 noiembrie.

Imagini pentru Donald Trump Rally in Loveland

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php