Trump îi cere lui Clinton să îşi publice datele medicale în detaliu

0 456

Candidatul prezidenţial republican american Donald Trump i-a cerut rivalei sale democrate Hillary Clinton să îşi publice datele medicale în detaliu, adăugând că nu are “nicio problemă” să îşi publice propriul raport medical.

Imagini pentru trump

“Cred că ambii candidaţii, atât „Crooked” Hillary cât şi eu, ar trebui să publice informaţii medicale detaliate. Nu am nicio problemă în a face acest lucru! Hillary?” a scris duminică Trump pe Twitter.

Recent, o serie de rapoarte neconfirmate au pus sub semnul întrebării sănătatea lui fpste prime doamne, susţinând că aceasta nu şi-a revenit pe deplin de pe urma unui cheag de sânge format în creier la sfârşitul anului 2012.

Zvonurile au prins şi mai mult elan după ce Trump, la rândul său, a pus sub semnul îndoielii starea de sănătate a fostei Prime Doamne.

Scandalul a captat atenţia publicului după ce rapoarte şi fotografgii arătau că fostul Secretar de Stat avea probleme, în 2015, să urce 10 trepte, trebuind să fie susţinută de 2 persoane.

Clinton, 68 de ani, a discutat la începutul săptămânii trecute despre această chestiune în timpul unei apariţii la emisiunea Jimmy Kimmel de la postul de televiziune ABC, susţinând că acuzaţiile fac parte dintr-o “strategie deplasată” din partea Partidului Republican pentru a câştiga mai multe voturi.

“În octombrie, National Enquirer a declarat că voi muri în şase luni”, a susţinut fostul secretar de stat Clinton. În plus, ea a făcut referiri la Trump susţinând că acesta, 70 de ani, este “sănătos ca un cal”.

Dr. Drew Pinsky, un renumit moderator al CNN, a declarat într-un interviu în 17 august la postul de radio KABC-AM că este foarte îngrijorat în legătură cu sănătatea lui Clinton. Interviul a devenit viral şi a fost şters de pe website-ul postului de radio (deşi o copie a acestuia încă există datorită celor de Washington Free Beacon). La scurt timp după aceea, emisiunea HLN, care ţinea capul de afiş al postului de şase ani, numită “Dr. Drew On Call”, a fost anulată brusc de CNN.

sursa: EpochTimes

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php