Angela Merkel, care se prăbușește în sondaje, nu se lasă: Refuzul unor state membre ale UE de a accepta refugiați musulmani este inacceptabil

1 471

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminică, într-un interviu pentru televiziunea publică ARD, că refuzul unor state membre ale Uniunii Europene de a accepta refugiați de religie islamică este inacceptabil, transmite AFP.

Imagini pentru merkel muslim

„Ceea ce nu merge este ca unii să spună, la modul general: ”nu vrem musulmani în țara noastră'”‘, a afirmat cancelarul german, citat de Agerpres.

Germania a primit în 2015 în jur de un milion de solicitanți de azil, un înalt responsabil estimând duminică numărul celor care vor sosi în acest la la 250.000-300.000.

Această politică a ușilor deschise începe să fie tot mai mult contestată. Potrivit ultimelor sondaje, cancelarul Angela Merkel a pierdut susținerea a peste jumătate din populația țării.

Mai mulți lideri est-europeni au afirmat că nu doresc apariția unor comunități musulmane în țările lor, cea mai recentă declarație în acest sens aparținându-i, la 23 august, premierului ceh Bohuslav Sobotka.

 

via ActiveNews

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Ceea ce merge insa este ca toti sa spuna la modul gneral: „nu o mai vrem pe jidoavca asta criminala la carma Europei”! Chiar nu se gaseste nimni sa ii dea cu un par in cap?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php